| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Muzyka a człowiek. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Chciałem poruszyć ten temat na tym forum, gdyż bardzo ciekawią mnie wasze opinie na ten temat. Czym dla was jest techno i jego odmiany? Metal i rock? Hip- hop jako nowy trend, czy też inne style, jak sądzicie czy słuchanie rożnych typów muzyki bedzie miało wplyw na rozwój świata, gdzie każdy trend wywoła inny buum?, jaki będzie następny styl muzyczny, co wyginie a co się rozwinie?
|
|
|
tak jak najbardziej muzyka zawsze sluzyla polityce (Propaganda)bo muzyka wzbudza emocje,euforje wtedy moze sie wkrasc w podswiadomos.Dlatego z radia slucham muzyki o dupie Maryny,a z internetu moge chociasz domnie dobrac tresc,styl temat(i tez moze manipulowac)i w takie euforie wpasc.Pozdrawiam Leto iwszystkich
|
|
|
NO ok, ale piszesz o piosenkach a mnie chodzi o muzyke sama w sobie...
Zobaczycie jak wywala nam przekaz podprogowy w jakims kawalku melodii i nikt sie nawet nie skapnie a zaczna sie dziac dziwne rzeczy z naszymi umyslami... Ostatnio gdzies czytalem ze na jakiejs uczelni student wraz ze swoim nauczycielem stworzyli utwor dzieki ktoremu przy nastawieniu odpowiedniej glosnosci, zamknieciu oczu itp. wychodzi sie z ciala- i jak twierdzi ten wykladowca kazdemu sie to udaje- nie trzeba sie wprowadzac w zadne stany czy cos w tym rodzaju. Musze przyznac, ze poszukuje tego utworu od dluzszego czasu, no ale niestety lipa jak na razie.. nie wiem czy byl to tylko blef z ich strony by sie tylko pokazac czy tez prawda.!! Jezeli uda mi sie cos takiego znalezc napisze wam tytul czy linki. Apropos chodzi mi wlasnie o taki rodzaj muzyki przyszlosci- zamiast naprzyklad podrozy w kosmos usiadziemy wygodnie w fotelu wlaczymy utworek i na 5 min znajdziemy sie w innej galaktyce.... To by bylo ciekawe, no ale teraz pozostaje nam szara rzeczywistosc, niestety...
|
|
|
...łagrowa rzeczywistość...
A ja maże o utworze, który by mnie wywalił z ciała. No , cholera !
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |