Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pies hipnotyzer :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Opisze teraz zdarzenie, ktore mnie poniekad smieszy. Pewnego dnia na jednym z programow lecial film dokumentalny o jakichs tam nadprzyrodzonych zjawiskach. Ja jak zwykle sceptycznie nastawiony do tego rodzaju spraw lezalem sobie na kanapie smiejac sie z "naiwnosci" tych ludzi. Najbardziej sie ubawilem w momencie, gdy pokazali "psa hipnotyzera". Ogromny labrador mial "teoretycznie" moc usypiania czy hipnotyzowania osob patrzacych mu w oczy. Pokazywali material z seansow z owym psem i ludzi ktorzy nagle zasypiali padajac na ziemie. Tu gromki smiech rozlegl sie po pokoju (moj smiech), nie tylko z psa ale rowniez z tych naiwnych ludzi. Widocznie tworcy tego programu podobnie jak ja chcieli sie posmiac i pokazali tego pieska na calym ekranie, azeby widzowie przekonali sie jaka to on ma "moc". I tu wydarzylo sie cos czego sie niespodziewalem. Patrzac w oczy tego zwierzecia naprawde zachcialo mi sie spac...!!! Nie byloby nic w tym dziwnego gdybym ogladal ten program np o 3.00 w nocy, ale byl srodek dnia!!! nie potrafie tego wytlumaczyc, ale ten pies na serio mial jakas "moc". pies na ekranie byl pokazany przez jakies 15 sekund, a ja o malo nie zasnalem. Pomimo iz bylem (i jestem) sceptycznie nastawiony nie moge pojac w czym tkwi ten jego "power". Sugestie prowadzacych wykluczam!!!

: ) Śmieszna sprawa. Nie wiem co powiedzieć ! : )

:) :) :) he he he :) :) :) czemu wykluczasz sugestię? To potężna broń... :) :) :)

Nie ma rzeczy nie możliwych!!!! takie jest moje zdanie!

A moje jest takie ,że to coś co hipnotyzuje zostało zarejestrowane przez kamre wideło a potem wyświetlone na ekranie telewizora i cie uśpiło ( prawie ) : )

I tu masz twoje sceptycznie podejście tak samo jak 98% ludize z calego świata podchodzi sceptycznie do tego co ise dzieje i kiedyś bedize tak ze ludize niebeda w cos wierzyc i przezto zginiemy. A co do pieska chciałbym to sam zobaczyc;]

Nie pisałem tego żartem panie dendi9 ....

Widze ironie w twojej wypowiedzi ale taka prawda.

Zarzucasz mi...

hmm... tak On Tobie zarzuca a ty jemu. Możecie już skończyć :) Wszytsko się wyjaśniło:) A pieski i wogóle zwierzęta są wspaniałe. Pozdrowienia:)

Może, ten kolor oczu, (nie tyle samych oczu co sam kolor) wpływa tak na człowieka, jak się domyślam były oczy brązowe, albo czarne ślepia.

hmm... możliwe... mnie np usypia jakikolwiek głos... Pozdrowienia:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.