| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pies hipnotyzer :) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
Opisze teraz zdarzenie, ktore mnie poniekad smieszy. Pewnego dnia na jednym z programow lecial film dokumentalny o jakichs tam nadprzyrodzonych zjawiskach. Ja jak zwykle sceptycznie nastawiony do tego rodzaju spraw lezalem sobie na kanapie smiejac sie z "naiwnosci" tych ludzi. Najbardziej sie ubawilem w momencie, gdy pokazali "psa hipnotyzera". Ogromny labrador mial "teoretycznie" moc usypiania czy hipnotyzowania osob patrzacych mu w oczy. Pokazywali material z seansow z owym psem i ludzi ktorzy nagle zasypiali padajac na ziemie. Tu gromki smiech rozlegl sie po pokoju (moj smiech), nie tylko z psa ale rowniez z tych naiwnych ludzi. Widocznie tworcy tego programu podobnie jak ja chcieli sie posmiac i pokazali tego pieska na calym ekranie, azeby widzowie przekonali sie jaka to on ma "moc". I tu wydarzylo sie cos czego sie niespodziewalem. Patrzac w oczy tego zwierzecia naprawde zachcialo mi sie spac...!!! Nie byloby nic w tym dziwnego gdybym ogladal ten program np o 3.00 w nocy, ale byl srodek dnia!!! nie potrafie tego wytlumaczyc, ale ten pies na serio mial jakas "moc". pies na ekranie byl pokazany przez jakies 15 sekund, a ja o malo nie zasnalem. Pomimo iz bylem (i jestem) sceptycznie nastawiony nie moge pojac w czym tkwi ten jego "power". Sugestie prowadzacych wykluczam!!!
|
|
|
:) :) :) he he he :) :) :) czemu wykluczasz sugestię? To potężna broń... :) :) :)
|
|
|
A moje jest takie ,że to coś co hipnotyzuje zostało zarejestrowane przez kamre wideło a potem wyświetlone na ekranie telewizora i cie uśpiło ( prawie ) : )
|
|
|
I tu masz twoje sceptycznie podejście tak samo jak 98% ludize z calego świata podchodzi sceptycznie do tego co ise dzieje i kiedyś bedize tak ze ludize niebeda w cos wierzyc i przezto zginiemy.
A co do pieska chciałbym to sam zobaczyc;]
|
|
|
hmm... tak On Tobie zarzuca a ty jemu. Możecie już skończyć :) Wszytsko się wyjaśniło:) A pieski i wogóle zwierzęta są wspaniałe.
Pozdrowienia:)
|
|
|
Może, ten kolor oczu, (nie tyle samych oczu co sam kolor) wpływa tak na człowieka, jak się domyślam były oczy brązowe, albo czarne ślepia.
|
|
|
hmm... możliwe... mnie np usypia jakikolwiek głos... Pozdrowienia:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |