Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wróżenie ,jasnowidzenie i czary.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Poszukuje osoby chętnej udzielenia mi pomocy w kwestii sercowej (miłosnej). chodzi mi dokładnie o osobe posiadajšcš zdolnoœci wróżenia i postrzegania rzeczy o których zwykli ludzie nie majš pojęcia, czyli tacy jak ja. Pisze to na poważnie, jezeli taka osoba się znajdzie napewno postaram się jej tš pomoc jakoœ wynagrodzić... [%sig%]

Witam. Zapraszam na niedawno powstały servis ezoteryczno/parapsychologiczny. Parapsychologia - nauka o rzeczach trudnych lub nie możliwych do wyjaœnienia. PEA - Portal Energii Astralnej wejdŸ do servisu zostaw po sobie œlad w księdze goœci , zagłosuj w sondzie - wejdz , zarejestruj się na forum i podyskutuj na ciekawišcy cię temat. Rozmawiamy tam na takie tematy jak np. Telekineza , UfO , Zdarzenia paranormalne , Out of body experience (OOBE) , LD (Lucid Dream) , Hipnoza , PSI , EVP , Empatia , Medytacja , Religie , Sny i wiele wiele innych. Pewnie nie znacie znaczenia nie których z tych skrótów ale wszystkiego dowiecie się w servisie. Pewnie sobie teraz myœlicie że to kolejny nudny "servis naukowy" otóż nie - w naszym servisie rozmawiamy na takie teamty , których nie znajdziesz na wielu innych servisach od nas dowiesz się wiele ciekawych i emocjonujšcych rzeczy. Jak powiadał R. Monroe - "Jesteœ czymœ więcej niż tylko ciałem fizycznym..." Zapraszamy do dyskusji... http://www.p-e-a.prv.pl - strona główna http://www.forumpea.fora.pl - forum dyskusyjne PEA - ZAPRASZAMY!!!

Witaj! Po pierwsze nie można robic tego za wynagrodzenie. Minšł rok i problem zniknšł. Uwazam jednak, że takie pokazanie przyszloœci to wrózenie z fusów. Trzeba znac tę osobę lub jš widzieć. Pozdrawiam Marek p.s. Zyc z tym darem jest ciezko, to takie swiadome otarcie o chorobe psychicznš. Wiesz dlaczego nie mam przyjaciół? Wiem co ludzie myslš na moj temat. To straszne bo jestesmy odarci z naiwnosci i zludzen. Trzymaj się!

Witam Widocznie chcesz wiedziec co ludzie mysla o Tobie.Wcale nie trzeba widziec danej osoby.Jesli uwazasz ze jestes odarty z czegokolwiek to moze nie jestes gotowy na dar ktory posiadasz.Nad tym mozna panowac,widziec tylko wtedy,kiedy potrzebujesz.Zapytaj swojego Opiekuna skoro widzisz to wskaze jak to zrobic. Pozdrawiam :)

Na przyklad ja nie mam zadego opiekuna i o wszystkim musze decydowac sama. Zaznaczam, ze jestem leniwa i bardzo dbam o siebie !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.