| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Chip =(((( | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
http://wiadomosci.onet.pl/1242189,242,kioskart.html
sprawdzcie ten link =(( ja sie zalamalem...
|
|
|
O tej formie kontroli kazdego czlowieka pisze sie juz dawno.
To wcale nie znaczy, ze bez chipow nie ma kontroli. Kontrola jest, ale korzystaja z tego sluzby, ktore raczej wola sie do tego nie przyznawac. Kontrola dziala na zasadzie korzystania z biopradow istot zywych.
|
|
|
I tak zaczyna sie: "znamie Biestii" zapowiedziane w Pismie Swietym przez Prorokow!
[%sig%]
|
|
|
Nie dam sobie takiego jebanego gówna wszczepić! mam nadzieje że wy też!!!
|
|
|
Tam na onecie kto przytoczył następujšce słowa biblii
""I nikt nie kupi i nie sprzeda jeli nie wemie liczby Bestii
na czoło lub ramię"
Jak widzimy apokalipsa powoli się wypełnia a więc mówišc językiem potocznym "skończyło się sranie po krzakach" =)
|
|
|
ja bym se wszczepił co mi tam.ten wiat i tak jest po..bany więc można go spiepszyć jeszcze bardziej
|
|
|
damianes - wlasnie ciekawym jest okreslenie "znamie Bestii". Ale czytajac Pismo Swiete, dowiadujemy sie rowniez o "znamie Boga". Pytanie, jak odroznic je od siebie?
[%sig%]
|
|
|
Nie dam sobie tego gó_wna wszepić nawet jak będzie to obowišzkowe w przyszłoci wolę żebrać pod mostem niż służyć diabłu i niedowiarki niech mówiš co chcš ale sam patrzyłem z przymrużeniem oka na Biblie jednak to co wyczytałem kilka lat temu w Apokalipsie w.Jana moze już w niedalekiej przyszłoci się spełnić.
http://www.kki.krakow.pl/piojar/polemiki/novus/bestia/bestia.html
|
|
|
Akadiusz K:
"damianes - wlasnie ciekawym jest okreslenie "znamie Bestii". Ale czytajac Pismo Swiete, dowiadujemy sie rowniez o "znamie Boga". Pytanie, jak odroznic je od siebie?"
Skoro chip będzie znamieniem bestii to blizna po wyciętym chipie bedzie znakiem Boga :D
|
|
|
nie traktuj dosłownie, znamieniem od Boga może być znamię wewnštrz duszy czyli poprostu to co czego nie zobaczysz okiem...
|
|
|
Aha znamie duszy no ciekawe ciekawe, ale to chyba nie to. Przyszłoć pokaże co będzie tym znamieniem.
|
|
|
Może znamienie Boga będzie grupa ludzi bez chipów, to proste i niema tu wielkiej fantazji.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |