| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Silniki magnetyczne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
Witam. Chcialbym sie dowiedziec, czy ktos pracuje nad jakims silnikiem magnetycznym wlasnej mysli, ewentualnie wlasnej mysli technicznej? Pozdrawiam.
|
|
|
Boze co ja za glupoty napisalem, chodzilo mi czy ktos buduje wlasny silnik lub jakis z projektow opisywanych w sieci....
|
|
|
jak aktualnie stara sie cos stworzyc w/g koncepcji Searla zpewnymi modyfikacjami, niestety brak kasy i sprawa się limaczy
|
|
|
umie tez wystepuje problem braku funduszy, ale bardziej odzywa sie problem z dostaniem komputera do pracy - tzn. non-stop jest zajety... i nic nie moge zrobic.
|
|
|
ja też pracuję nad searlem... możemy zdobyć na to 10-20 tys zł, więc jak kto ma niezawodny pomysł to pisać na searl@op.pl . Pracuję też nad PFT motor... wydaje się to bardzo dobre. Mam nadzieje że będzie szło nim zasilić maszynę elektrostatycznš...
|
|
|
Witam
Nad takim slinkiem pracuje inz Kranicki , wiecej znajdziesz na stronie http://grawitacja.org/
pozdrawiam
--------------------------------
www.agency.zeslaska.pl
www.nieznane.jestsuper.pl
--------------------------------
badz na bieżaco - czytuj aGencje !
|
|
|
Paqel, zajrzyj do tematu <<Silnik grawitacyjny>> na tym forum.
Może znajdziesz co więcej.
Pozdro
|
|
|
patrzylem na to forum... szukam jakis informacji o tzw. kołach magnetycznych :P i czy ktos cos takiego proejktuje ;p
|
|
|
Ja w swoim projekcie zakonczylem etap projektowania - na przelomie grudnia '05 / stycznia 06 maja przyjsc czesc czesci do projektu (zczynam budowe prototypu ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |