| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| NOL | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
|
Pewnie napiszę banał, ale tkwi to we mnie od wielu lat. Chciałam się z kim podzielić
swoimi przemyleniami. Dawniej nikt nie przekonałby mnie do istnienia NOL. Wymiałabym go, albo puciła rewelacje mimo uszu. Uważałam takie widomoci za efekt jakiej zbiorowej histerii napędzanej przez media dla zwiększenia oglšdalnoci albo czytelnictwa pisma. Teraz mogę się uważać za "zawróconš". Wracałam do domu,
był wczesny wieczór, doć jasno jeszcze, niebo lekko zachmurzone. Między tymi chmurami włanie leciały w idelnym szyku, ułożone w trójkšt wielkie ogniste kule. Leciały bezszelestnie, cišgnšc za sobš warkocze ognia. Nie widziałam nigdy meteoru, ale zapewniam, że to nie meteory. Nie znam nowych typów pocisków, nie sšdzę
jednak, by tak ogromne i tak zwrotne (skręciły nagle z niesamowitš prędkociš - wszystkie na raz) istniały. Leciały nisko. Mogłabym podejrzewać samš siebie o przywidzenia, ale nie byłam jedynym wiadkiem tego wydarzenia. Od tamtej pory uważam, że wszystko jest możliwe. Czyż nie jest megalomaniš przekonanie człowieka o swojej wyjštkowoci ? Właciwie skšd myl, że jestemy sami ? Jako ludzie wiemy o sobie bardzo mało, o kosmosie prawie nic. małgorzata
|
|
|
Nie potrafie sobie wyobrazić (a wyobranie mam dużš) jak można NIE wierzyć w UFO.
Istniejš niezbite dowody a wielu ludzi nic onich niewiedzšc pyszczy że to bujda...hmm a morze to sami kosmici zaszczepiajš w ludziach o słabszej psychice obraz wiata w którym jestemy sami...
|
|
|
Ostatnio wiele sie slyszy, ze i naukowcy nie patrza na te zjawiska obojetnie. Wiaze sie to mianowicie z teoria rozszerzania sie wszechswiata. Biora rowniez pod uwage fakt, iz bylo i jest mozliwe, ze odwiedzali nas lub nadal odwiedzaja inne cywilizacje, byty. Ta mysl powstala w oparciu o zalozenie, ze Ziemia znajduje sie w przestrzenii zdolnej wytworzyc i zachowac zycie. Moze wspomne na ten temat wiecej w pozniejszym czasie.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |