Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
E-Książki o Kosmitach do pobrania za darmo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

E-ksišżki z Posłannictwem od Przybyszów z Kosmosu w różnych językach (również po Polsku) znajdziecie pod tym linkiem: http://www.rael.org/download.php [%sig%]

Bardzo dobre ! Wspanialy temat i pomysl. Widzialem na innych forach tak zwane biblioteki, gdzie forumowicze "dziela sie" roznymi materialami i informuja wzajemnie o roznego rodzaju serwisach, gdzie sa materialy do pobrania. BRAWO !!!! pozdrawiam [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Raelianie to sekta, radze podejœć do tego delikatnie mówišc z rezerwš.

Dokładnie poczytałem trochę tej ksišżki i już wszystko wiem ta ksišżka pachnie z daleka sekciarstwem odrazu widać,że ich guru Claude Vorilhon czy jak to woli Rael chce podporzšdkować sobie wszystkich swoich wyznawców i nie tylko ich(on wie wszystko najepiej on jest wybranym)

Jacuœ pocoœ ty do nich przystał:-(

hehehe niezle bajki te e-booki

Wy wszyscy tutaj o tych realianach. Pomysl linkow do sciagania roznych plikow uwazam za doskonaly i wart nasladowania, a o realianach i innych podrapanych i mocno skrzywionych pseudo-religio-wiaro-pranaiach-mozgu, mozemy pisac przeciez w specjalnie do tego stworzonych tematach. pozdrawiam REALIANOM NASZE STANOWCZE NIE ! ;o) [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Jeœli chcecie poczytać o kosmitach i to coœ dobrego, to polecam Lema. Nie krzywi psychiki(no może odrobinę). Pozdrowienia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.