| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| w co tak naprawde wierzyc??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
|
Zastanawialiscie sie kiedys czy tak naprawde istnieja duchy, wampiry i inne zjawiska paranormalne?? Jako tako to dowodow namacalnych nie ma, ale niektorzy w to wierza.Ja juz dlugo interesuje sie takimi sprawami.Wiem zze nade mna sa jakie sily ktore czuwaja, ale nie weim co to jest. Procz tego spotkalam sie kiedys z... mozna "to" nazwac duchem. ciekawa jestem czy wy wierzycie w wyzsze sily- nie tylko w duchy. Ten swiat skrywa wiele tajemnic do ktorych dopuszczeni zostana tylko nieliczni. Na ile jest zdolny pojac ludzki umysl?? Mowia ze my ludzie wykorzystujemy mala czesc naszego mozgu. My tez mamy jakies sily do ktorych nie umiemy sie dostac. Najlepszym dowodem jest intuicja. Ludzie, ktorzy sa wrazliwi potrafia widziec wiecej... zeby poznac inne istoty nalezy pierw poznac samego siebie...
|
|
|
Campari, racja.
Naprawdę nie sšdzę, że to o czym mówisz Gosiu to bzdury. Wręcz przeciwnie. To bardzo ważne rzeczy, bo wiadczš o człowieczeństwie.
|
|
|
HAARP istnieje. To jest do sprawdzenia !!! To jest oficjalna instytucja. Tajemnica sa tylko programy, ktorymi sie ona posluguje. Do 1998 roku wiekszosc tych programow byla jawna i dyskutowana na roznych spotkaniach programowych nawet w TV.
Sprawa HAARP-a nie jest znana tylko Europie Wschodniej. W USA czy w Australii o HAARP-ie mowi sie juz bardzo dawno i bardzo rzeczowo. Wystarczy tylko poczytac ich fora na ten temat. Nie wspomne o wiadomosciach w Google.
Sprawa HAARP-a zostala bardzo utajniona w 1998 roku.
|
|
|
Ja nie kwestionuję istnienia haarp. Tylko mówię, żeby mówišc, że to w co ludzie wierzš dzisiaj jest bzdurš nie oczekiwała, że kto inny nie uzna twoich przekonań za bzdury.
|
|
|
Są tu tacy co obśwmiewają Gośkę. Nie jest to miłe, ale to jest własnie nasza Polska wieś. Zacofane chamy leją ze wszystkiego czego nie potrafią pojąc. A w średniowieczu, ich przdkowie palili na stosie, za głoszenie herezji. Ehh ludzie nigdy z tego nie wyrosną.
[%sig%]
|
|
|
Nic na to nie poradze, jezeli ktos moja wiedze uzna za bzdury. Ja ludzi informuje o tym o czym wiem i czego jestem pewna. Uwazam to swoj obowiazek jako czlowieka.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |