Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy ktoś z was widział ufo nad Warszawą??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

3.08.2003 widziałem dziwny obiekt w okolicach parku Łazienkowskiego. Była godzina 18:00, kiedy spacerowałem sobie z psem. Nagle odruchowo spojrzałem do góry, i zobaczyłem coś dziwnego, nienaturalnego(jak dla nas) obiekt który, balansował, tzn. krecił się wokół własnej osi, i dziwnie zachowywał, byl mniej więcej rozmiarów małego samochodu, choć dokładnie nie potrafię stwierdzić, bo słońce przygrzewało jeszcze dość mocno. No nie wiem w każdym razie tak było, a samolot to napewno nie był....

Po prostu szkoda pisać, ale hehe można użyć więcej bluzgów, udowodniłbym to lecz powaga tego forum nie pozwala mi zajmować się takimi głupotami, jak będę chciał poświrować wybiorę się do Bielska!!!:)

Myślałem że się czegoś dowiem ,Wy przeszliście na maila-i tyle z [tego]-wiem.cze.

hmm... na meila??? hmm... kto przeszedł? Ty też widziałeś UFO??? Jak na arzie mamy żywy przykład kosmity w osobie Zwariowanej... Pozdrowienia:) :D :) A wyzwania nie przyjmuję... i nikt nie powinien też...

Bart nie masz racji, zachowujesz sie ka ostatni .... bo sam nie widziales nigdy nic co nie mógłbyś wyjasnić, coś co by Cie zaiteresowało. Zobaczyłbyś zaniedługo spodek (ale tak na prawdę) i kto ci teraz uwierzy jak bedziesz chciał napisac coś na forum, człowieku zastanów się trzy razy przed tym jak coś napiszesz, relacja Karsiego jest ciekawa pomomo że widział zwykłe swaitła, może to był samolot nowej technologi, może ufo, może samolot zwykły, może balon itd. Nie odnoś się tak do ludzi, bo oni w pewnym czasie bedą odnosić się tak samo do Ciebie, a Twoja wiarygodność spadnmie do zera!

hmm... Helmucie czemu tak mnie atakujesz? "bo sam nie widziales nigdy nic co nie mógłbyś wyjasnić, coś co by Cie zaiteresowało" Prawdopodobnie nie wiesz więcej o mnie ode mnie, więc nie mów... No nic dziwnego że tak piszę... Ty dajesz wiarę wszystkim o którychg słyszysz pierwszy raz? Nic o nich nie wiesz? A oni do tego opowiadają historie nierealne dla większości społeczeństwa? Do takich historii należy podchodzić ze szczególną rezerwą. Ja też zmienię nika i opiszę wspaniałą historię spotkania UFO ze wzytskimi szczegółami. Jeszcze znajdę zdjęcia i wyślę. Uwierzysz mi? Pewnie tak... wolałbym jednak żebyś mi nie uwierzył w takim wypadku. Jeśli ma dowody to niech je poda. Jeśli nie ma to niech czeka na innego który widział to samo. Wątpię aby się doczekał... ale nadzieja zawsze jest potrzebna... Pozdrawiam:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.