Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
jak wywolc podswiadomosc???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

chcemy wywolac podswiadomosc ale nie mozemy sobie przypomniec jak to zrobic...pomozcie!!! wiemy ze potrzebny jest do tego jakis klucz i jakas ksiazka ale nie jestesmy pewne...prosimy o wsparcie!! z gory dziekujemy ;) [%sig%]

Pewien amerykanin wydał ksišżkę o wywoływaniu podœwiadomoœci http://www.innocentdream.com/ HASŁO:Dreamon

dzieki serdeczne ale czy jest cos wiecej?? nie mamy na to duzo czasu bo jestesmy w kawiarence internetowej i musmy wyjsc....czekam na odp. :) [%sig%]

wiesz co szachlasty...jestes nienormalny...brak mi slow...ja stron z pleybojyami nie chce ogladac...wal sie i nie pisz do nas....jestes pogiety!!!!!!!!!!!!!!!!! [%sig%]

Nie wiem o co wam chodzi, przecież pisze wam na końcu "xxx"

Nie wolno nikomu wywoływać podœwiadomoœci. Ja mam "jakieœ" materiały nt, ale najpierw podajcie mi swoj wiek, i w jakim celu wam to jest potrzebne

dlaczego nie wolno wywoływac podœwiadomoœci ? ja mam lat 16 , nigdy tego nie robiłam , ale chcialabym spróbować . Do jakich celów można to dokładnie użyć , i czy tkwi w tym jakieœ zagrożenie ?

W jakim celu Agato to ci jest potrzebne ? Myœle ze nie w celu zabawy ?

z ciekawoœci , lubie nowe wyzwania ... zresztš interesuje mnie to.

Wiesz, ze dzięki temu mozesz miec na tš osobš kontrolę psychicznš ? Myœlisz, żeby ci np. posprzštšł pokój, i kierujesz sowje myœli na niego, a on to wykonuje....ciekawa rzecz, ale bvardzo niebezpieczna.

A czy nie jest to odpowiednikiem "kontroli umysłem" albo inaczej "sterowania myœlami"?

Ja od pewnego czasu rozmawiam z podswiadomoscia. I powiem c jedynie tyle ze wywolac jest ja bardzo prosto ona tylko czeka az czlowiek nawiaze kontakt, ale jest to tez troche niebezpieczne moim zdaniem, jak bedziesz sie upierac to pomoge ci !

Naprawde zastanowci sie czy naprawde tego chcecie!!!!Podswiadomosc to nie jest zabawka!!!Ja kiedys mialam powazne problemy z podswiadomoscia. Nie mialam wplywu nba to co robilam. Nie wiem jakim cudem to sie stalo bo nic nie robilam zeby wywolac podswiadomosc. Zaczelo sie ze kiedys snilam ze chce kogos skrzywdzic a potem okazalo sie ze wszystko sie zgadzalo tak jakibym ja to naprawde zrobila. Lazilam sobie w nocy i nie wiedzialam co robie. Na szczescie mialam kumpla ktory pomogl mi. To od niego wiem co robilam bo tylko raz mi sie snilo a potem nie milamam juz totalnie na nic wplywu. Wszystko skonczylo sie nagle- tak jak sie zaczelo. Szczescie ze nikomu nic sie nie stalo. Moze mi ktos wyjasnic dlaczego tak sie stalo skoro ja nie mialam na to wplywu?? Tu chce wszystkich ostrzec ze jesli ktos chce sam sie do tego zabrac to nie jest dobry pomysl.

Raven20 ja jestem bardzo ciekawy jak ty to robisz napisz do mnie na emaila bardzo proszę chętnie porozmawiam z tobš o tym,od ok 2 lat zajmuję się stanami odmiennej swiadomoœci(w tym podœwiadomoœciš).Mój email re-ligio@o2.pl

hm...Remoren79 napisałeœ że podœwiadomoœć może np posprzštać mi w pokoju..heheh to chyba nierealne , bo podœwiadomoœć tkwi w nas czylitak czy siak my musielibyœmy to zrobić , a jeœli nie , to powiedz o co w tym wszystkim dokładnie chodzi.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.