| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Głosy i obrazy na telewizorze | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
|
Słyszelicie co o tym zjawisku? Na podstawie jego powstał film GŁOSY, mało informacji jest w necie na ten temat:
Electronic Voice Phenomen zjawisko znane i opisywane od dawna. Polega ono na rejestrowaniu obrazu telewizyjnego i fonii na częstotliwociach, na których ne nadaje żadna stacja. nieżšcy obraz zwany fachowo - statikiem przedstawia totalny chaos, lecz uważni obserwatorzy dostrzegli szereg ludzkich twarzy i postaci, czasami identyfikowanych jako zmarli.
Zjawisko to odkryłam niedawno czytajšc SF, traktował też o tym jeden z odcinków "Z Archiwum X", a w kinach pojawi się film pt. "White Noise".
żródło, tutaj jest obszerniejszy artykuł do tego http://www.kickme.to/isogamez/
Sš tu również zdjęcia, może ktos wklei je tutaj bo ja nie potrafię
|
|
|
|
|
|
Jak można wštpić w zjawisko TRANSKOMUNIKACJI (bo tak to się vachovo nazywa. Zostawiłem kiedy dyktafon w pustym pomieszczeniu i po 15 min odsuchałem co sie nagrało otusz...NIC ale porażka niejest powodem bym przestał wierzyć w to zjawisko.
|
|
|
Z tego co pamietam to temat jest znany i badany od dawna a duży artykuł ukazał sie bodajże w NEXUSIE sprzed kilku laty.
|
|
|
Nie wiecie może kim była "Trójca" z filmu "Głosy"???
Osobicie wole "Amityviile"
I ja też wierze w Ufoludki, Krasnoludki(Krasnoludy :-) i sam
Electronic Voice Phenomen (EVP)
PS. W Głosach, Faaaaaaajnie wyglšdali po mierci Raymond i John :-)
|
|
|
Wejdcie na Google, na zakładke "grafika" i wpiszcie "EVP" !!!!!!!!!!!!
|
|
|
Wejdzcie na Google i wpiszcie "The Conet Project".
Jest setki tajnych stacji, ktore nadaja 24 godz na dobe. Prawdopodobnie sa to glosy, ktore przesylaja ludziom do glowy, zeby zrobic z nich wariata. Podaje link, gdzie mozna tych glosow posluchac.
http://www.archive.org/audio/audio-details-db.php?collection=irdial&collectionid=ird059
|
|
|
fajnie.. jak ktos nie ma swoich glosow, to mozed posluchas sobie w necie xD
rotfl
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |