Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
CZAS FALA ZERO 2012 Utopia, Apokalipsa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

http://us.f1.yahoofs.com/groups/timewavezero2012/Yahoo!+Photo+Album/webcover-ba01.jpg?grYXM6CBtuyAXNA1 Ten Osobowoœć, ten Ożywianie, ten Cosmogenesis, ta okres od wykładniczy zmieniać ten Nowy Wiek, ten Nowy Œwiat Klasa, czasy od Wysoki Obcoœć ponoć ów jesteœmy w wirze pewien Globalny Paradygmat Przesuwać. To jest czas gdzie technologiczny i globalny zmiany jesteœcie wydarzenie mocniejszy niż my puszka metalowa œlad im. Informacja z zbieżnoœć od nauka i metafizyka jest przybliżajšc ogromnej wagi masa. Informacja Technologia i Sztuczna inteligencja jesteœcie wzrastanie przy podskoki i bezczelne kłamstwo. Jest ten ludzki rasa rozwijajšcy w niektórzy miły od 'biotech' hybrydowy? Albo ma Natura outpaced nam? Jest ten 'roar od przybliżajšc wodospady od nasz własny wykonaniem albo czy to zwykłe ten mechanizm zegarkowy od ten Kosmos? Ten koncern ogniskuje od Mayan Długi Rachować i Terence McKenna's Czas Fala Zero, my oboje który osišgnšć szczyt na pokładzie. 21, 2012 oprócz inny kwestie jesteœcie często dyskutował ** pod warunkiem oni czynić nie przerywać ten normalny płynšć od dialog**. ***spisek TEORIE I AKTYWNOŒĆ POLITYCZNA JESTEŒCIE SILNIE Zniechęcał*** TEN KONCERN JEST OKOŁO JAŃ- ODKRYCIE I JAŃ- Wyzwolenie, nie około jak jesteœmy trwajšcy złożony w ofierze i uciskany przy 'the rzšd albo niektórzy inny 'secret' zrzeszenie. Ów nawiedzony rezygnować taki spisek teorie jesteœcie dodawał odwagi wobec wzišć ich zdania gdzie indziej. Oprócz ten pytanie jesteœcie my tytuł pod kštem pewien Osobowoœć? Fizyczny œwiadczyć punkty do faktor ów ten ziemia magnetyczny strefa ma osłabiony przy 8% w ten miniony 150 lata, ten sun's zrogowaciały magnetyczny upływ ma podwójny w ten miniony stulecie, i ten magnetyczny północny biegun ma poruszony 1,000 km w ten miniony 100 lata. Ten najwyższa oferta plama na słońcu cykl zakończony rezygnować dwa od ten największy migocze w historia, i ten drugi najwyższy plama na słońcu liczyć na zapis. Ten najbliższy słoneczny maksimum majš być w 2012, ten rok od ten Globalny Przesuwać, ten wygaœnięcie od Czas Fala Zero, ten kończyć od ten Mayan Długi Rachować. Gdzie wola ty być w 2012? Członki poszukiwanie dodatkowe informacje jesteœcie zaproszony wobec przeczytać wiadomoœci 253-256, gdzie tu sš dużo dobry ogniwa i " skaczšcy od punkty".

Czemu to jest takim dziwnym językiem pisane, translator taki czy ktoœ się na siłę polskiego uczy? Znalazłem już kilka takich stronek w sieci z takim popapranym polskim, co to jest? Tematyka ogólnie znana ale o sso chossi?

hyba tematyka slabo znana jak nie wiesh czemu tak pisane to nie wiesz ocb.......

zalecam leczenie

Hahahaha ah te translarory można się przynajmniej poœmiać przy czytaniu :D

po prostu wkraczamy w nowy obszar wszechœwiatowej transcendentnej 4-tej gęstoœci, ludzie zbytnio łasi na forsę i wielki konsumeryczny dobrobyt i nie uduchowieni , nie chłonni na wszelakš ultrawiedzę, rewolucję obyczajowš i nie otaczajšcy miłoœciš bliżnich zostanš zredukowani do poziomu "odbiorników" percepcyjnego pasma fal elektromagnetycznych pola informacyjnego wszechœwiata, spotykanego dzisiaj głównie u zwierzšt (8,7 Mhz).

Gówno prawda!

Chcesz powiedzieć japoński robot dentaku,że ludzie będš zwierzętami?

coœ wtym jest że ludzie szukajš takiej oczywistej prawdy w sposób tak zagmatwany,że sami popadajš w niebyt normalnoœci Należy Żyć Żyć i zmagać się z trudnoœciami dnia codziennego w sposób przyzwoity i TYYYYYYLLLLLLEEEEEEE

o czym wy tu pierdolicie??

o dupie marynie

Strona główna | Szukaj | Ksišżki | Praca | Europa | Idee | Interwencje | Reklama | Prenumerata | Redakcja Wydanie z dnia 27.07.2005, nr 173/05 Na plażach Bułgarii rozmyœla o Senacie Myœlenie wymaga luksusu - słoneczna plaża, kšpiele w morzu, spacery i obiady w knajpkach. Spotkaliœmy Józefa Oleksego (59 l.), gdy z żonš i dziećmi byczył się w rzšdowym oœrodku w Bułgarii. W dodatku na swój urlop dostał zniżkę od Kancelarii Premiera. Na ten widok niemal nas zamurowało. Poœrodku złocistej plaży na niebieskim ręczniku ujrzeliœmy... Józefa Oleksego w pełnej krasie. Odziany jedynie w czarne slipki były premier i marszałek wystawiał swe piękne kształty na dotyk słońca. Czy obojnak będzie chłopcem Małżeństwo z małej wioski pod Radomiem czekało na córeczkę. Wiedzieli, że urodzi im się dziewczynka, bo dokładnie widzieli płeć swojego nienarodzonego jeszcze dziecka w czasie cišży, gdy mamę badano USG. Wojna jagodziarek z tirówkami Prawdziwa wojna rozpoczęła się na odcinku trasy A-3 między Szczecinem a Parłówkiem. Zajadłe przeciwniczki weszły sobie w drogę. Z jednej strony tirówki - prostytutki sprzedajšce się kierowcom, z drugiej - zbieraczki jagód. Jedne i drugie chcš zarobić na życie. Siły sš wyrównane. Wyspa Nagród Kto gra, ten wygrywa. Nagrody nadal czekajš! Najazd Celtów na Bratysławę Dzisiaj szansę na oficjalny debiut w nowych barwach mogš dostać Artur Boruc (25 l.) i Maciej Żurawski (29 l.). Celtic Glasgow gra w II rundzie kwalifikacji Ligi Mistrzów z Artmedia Bratysława. Mój mšż się ukrywa Izabella Trojanowska (45 l.), uwielbiana Monika Ross z "Klanu", prowadzi podwójne życie - między Berlinem a Warszawš. Ale od lat u boku tego samego mężczyzny, ukochanego męża Marka (49 l.). Tyle tylko, że Marek się ukrywa. Nie chce żyć w blasku Izabelli, woli spokojne życie w Niemczech. Tylko w Fakcie zobaczycie, z kim aktorka jest szczęœliwa! Nikt nie chce pokazać pucharów Koniec z wieczornymi awanturami o pilota. Zapomnijcie o kłótniach z żonš, która uparła się i chce oglšdać dramat w czasie, kiedy gra Wisełka czy Legia. Nie będzie o co się spierać, bo żadna nasza telewizja nie pokaże meczów polskich drużyn w rundach wstępnych europejskich pucharów. Szalejš po Bałtyku na wielkiej łodzi Nasze gwiazdy bawiš się tego lata, łšczšc przyjemne z pożytecznym! Michała Wiœniewskiego (32 l.) przyłapaliœmy na "biznesowym" rejsie z Gdańska do Gdyni. W podróży towarzyszył mu Kamil Durczok (37 l.)! I kiedy wiatr rozwiewał Michałowi czerwone włosy, on podejmował ważne finansowe decyzje. Interwencje TP zablokowała mi telefon, chociaż nie mam żadnych zaległoœci Pomóżcie mi uwolnić się od Multibanku Mam dług, choć wpłaciłam o wiele wyższš kaucję Dlaczego mam płacić za wysyłkę dekodera? Dlaczego mam odpowiadać za błagan w TP? Bank, wbrew mojej woli, obraca moimi danymi osobowymi Idee Drugiej grubej kreski Polsce nie trzeba. Wystarczy jedna Wydanie nr 51/05 z dnia 02.03.2005 strona 16 Ten, kto wmawia Polakom, że w kraju będzie lepiej, gdy uratuje się pana Hausnera i wydobędzie z niemocy Unię Wolnoœci, ten mówi nieprawdę - uważa Donald Tusk (48 l.) wicemarszałek Sejmu i szef Platformy Obywatelskiej. Stary układ zbiera siły, czyli ostatni gwizdek dla prawicy Wydanie nr 48/05 z dnia 26.02.2005 strona 16 Opozycja, jeœli chce przełomu, musi doprowadzić do przedterminowych wyborów. Inaczej jej przeciwnik znajdzie czas na skutecznš propagandę i kontratak - twierdzi publicysta Piotr Skwieciński (41 l.) Stare klamoty znów na rynku Wydanie nr 45/05 z dnia 23.02.2005 strona 16 Nowe partie na lewicy i w centrum spowodowały wiele medialnego zamieszania. To dziwne, bo one niczym nie różniš od już istniejšcych ugrupowań - pisze dla Faktu Rafał A. Ziemkiewicz (41 l.) pisarz i publicysta. Kręte szlaki prezydenta, czyli czy Kwaœniewski zdradził SLD Wydanie nr 42/05 z dnia 19.02.2005 strona 16 Przywódcy SLD majš prawo podejrzewać, że Kwaœniewski, kibicujšc w deklaracjach ich drużynie, marzy faktycznie o jej prędkim wyeliminowaniu z gry - pisze Jacek Zychowicz filozof, tłumacz, lewicowy publicysta. Nieliczni œliczni, czyli ostatnia nadzieja lewicy Wydanie nr 39/05 z dnia 16.02.2005 strona 12 Wybawcami lewicy majš być Cimoszewicz, Borowski lub Belka. Ale który z tych œwiatowców będzie pił wódkę z lokalnymi towarzyszami i zniesie ich przaœne maniery? - zastanawia się Piotr Semka (39 l.) niezależny publicysta, dziennikarz telewizyjny

Strona główna | Szukaj | Ksišżki | Praca | Europa | Idee | Interwencje | Reklama | Prenumerata | Redakcja Wydanie z dnia 27.07.2005, nr 173/05 Na plażach Bułgarii rozmyœla o Senacie Myœlenie wymaga luksusu - słoneczna plaża, kšpiele w morzu, spacery i obiady w knajpkach. Spotkaliœmy Józefa Oleksego (59 l.), gdy z żonš i dziećmi byczył się w rzšdowym oœrodku w Bułgarii. W dodatku na swój urlop dostał zniżkę od Kancelarii Premiera. Na ten widok niemal nas zamurowało. Poœrodku złocistej plaży na niebieskim ręczniku ujrzeliœmy... Józefa Oleksego w pełnej krasie. Odziany jedynie w czarne slipki były premier i marszałek wystawiał swe piękne kształty na dotyk słońca. Czy obojnak będzie chłopcem Małżeństwo z małej wioski pod Radomiem czekało na córeczkę. Wiedzieli, że urodzi im się dziewczynka, bo dokładnie widzieli płeć swojego nienarodzonego jeszcze dziecka w czasie cišży, gdy mamę badano USG. Wojna jagodziarek z tirówkami Prawdziwa wojna rozpoczęła się na odcinku trasy A-3 między Szczecinem a Parłówkiem. Zajadłe przeciwniczki weszły sobie w drogę. Z jednej strony tirówki - prostytutki sprzedajšce się kierowcom, z drugiej - zbieraczki jagód. Jedne i drugie chcš zarobić na życie. Siły sš wyrównane. Wyspa Nagród Kto gra, ten wygrywa. Nagrody nadal czekajš! Najazd Celtów na Bratysławę Dzisiaj szansę na oficjalny debiut w nowych barwach mogš dostać Artur Boruc (25 l.) i Maciej Żurawski (29 l.). Celtic Glasgow gra w II rundzie kwalifikacji Ligi Mistrzów z Artmedia Bratysława. Mój mšż się ukrywa Izabella Trojanowska (45 l.), uwielbiana Monika Ross z "Klanu", prowadzi podwójne życie - między Berlinem a Warszawš. Ale od lat u boku tego samego mężczyzny, ukochanego męża Marka (49 l.). Tyle tylko, że Marek się ukrywa. Nie chce żyć w blasku Izabelli, woli spokojne życie w Niemczech. Tylko w Fakcie zobaczycie, z kim aktorka jest szczęœliwa! Nikt nie chce pokazać pucharów Koniec z wieczornymi awanturami o pilota. Zapomnijcie o kłótniach z żonš, która uparła się i chce oglšdać dramat w czasie, kiedy gra Wisełka czy Legia. Nie będzie o co się spierać, bo żadna nasza telewizja nie pokaże meczów polskich drużyn w rundach wstępnych europejskich pucharów. Szalejš po Bałtyku na wielkiej łodzi Nasze gwiazdy bawiš się tego lata, łšczšc przyjemne z pożytecznym! Michała Wiœniewskiego (32 l.) przyłapaliœmy na "biznesowym" rejsie z Gdańska do Gdyni. W podróży towarzyszył mu Kamil Durczok (37 l.)! I kiedy wiatr rozwiewał Michałowi czerwone włosy, on podejmował ważne finansowe decyzje. Interwencje TP zablokowała mi telefon, chociaż nie mam żadnych zaległoœci Pomóżcie mi uwolnić się od Multibanku Mam dług, choć wpłaciłam o wiele wyższš kaucję Dlaczego mam płacić za wysyłkę dekodera? Dlaczego mam odpowiadać za błagan w TP? Bank, wbrew mojej woli, obraca moimi danymi osobowymi Idee Drugiej grubej kreski Polsce nie trzeba. Wystarczy jedna Wydanie nr 51/05 z dnia 02.03.2005 strona 16 Ten, kto wmawia Polakom, że w kraju będzie lepiej, gdy uratuje się pana Hausnera i wydobędzie z niemocy Unię Wolnoœci, ten mówi nieprawdę - uważa Donald Tusk (48 l.) wicemarszałek Sejmu i szef Platformy Obywatelskiej. Stary układ zbiera siły, czyli ostatni gwizdek dla prawicy Wydanie nr 48/05 z dnia 26.02.2005 strona 16 Opozycja, jeœli chce przełomu, musi doprowadzić do przedterminowych wyborów. Inaczej jej przeciwnik znajdzie czas na skutecznš propagandę i kontratak - twierdzi publicysta Piotr Skwieciński (41 l.) Stare klamoty znów na rynku Wydanie nr 45/05 z dnia 23.02.2005 strona 16 Nowe partie na lewicy i w centrum spowodowały wiele medialnego zamieszania. To dziwne, bo one niczym nie różniš od już istniejšcych ugrupowań - pisze dla Faktu Rafał A. Ziemkiewicz (41 l.) pisarz i publicysta. Kręte szlaki prezydenta, czyli czy Kwaœniewski zdradził SLD Wydanie nr 42/05 z dnia 19.02.2005 strona 16 Przywódcy SLD majš prawo podejrzewać, że Kwaœniewski, kibicujšc w deklaracjach ich drużynie, marzy faktycznie o jej prędkim wyeliminowaniu z gry - pisze Jacek Zychowicz filozof, tłumacz, lewicowy publicysta. Nieliczni œliczni, czyli ostatnia nadzieja lewicy Wydanie nr 39/05 z dnia 16.02.2005 strona 12 Wybawcami lewicy majš być Cimoszewicz, Borowski lub Belka. Ale który z tych œwiatowców będzie pił wódkę z lokalnymi towarzyszami i zniesie ich przaœne maniery? - zastanawia się Piotr Semka (39 l.) niezależny publicysta, dziennikarz telewizyjny Nowš lewicę można budować tylko z nami Wydanie nr 35/05 z dnia 11.02.2005 strona 16 Prezydent może działać na rzecz uzdrowienia SLD albo wesprzeć budowę lewicy na bazie SDPL. Rozmowy z prezydentem sš dla mnie zachęcajšce - mówi Marek Borowski (58 l.) lider Socjaldemokracji Polskiej i kandydat tej partii w wyborach prezydenckich.

ja byc bambucza

gdyby wyszło na jaw wszystko --niejeden z nas , nawet bardzo uœwiadomiony , mógłby osiwieć w kilka minut dlatego prawda nigdy nie zatryumfuje w obecnej formie cywilizacji you got too move it move it :))))

podaj swego emila Marcelus czy grasz w jakies tajne zrzeszenie ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.