| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Następuje Krąg | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
I tak jest już po wszystkim na tajnym posiedzeniu Grupy Fincyu , ktore odbyło się tym razem w Paryżu zapadła decyzja o rozpoczęciu III i ostatniej rozgrywki na ziemi .Możemy tylko przyglšdać sie na to co się będzie działo .
Szkoda ale jest już odliczanie , strażnicy Fincyu z grupy Maden uruchomili potęge zła .Niewinni ludzie ginš lub sš ranni to co stało się w Londynie to tragedia Nas Wszyskich .Czytajšc powyższe wštki miem twierdzić że namierzylicie wroga .I to jest prawda ale to nic nie zmienia dlatego że wy stajecie się żli co do iinych .Prawdš jest też to że Fincyu to żydzi ale jest ich tylko czterech . Zło uzbroiło ich w takš moc że My możemy tylko w takim stanie się tylko przyglšdać. Więcej miłoci nie potrafimy wykrzesać tak nas przefabrykowano na antyludzkoć.
Przepowiednie Gora o dwóch skrzyżowanych kosach się spełniły i Lew drzazgę pod pazur wbitš ma .
Następne kody 2 sierpień czli 2 + 8 = 10 czyli 10 godzina czasu Gr.
Obymy się mylili lecz wszystko się wypelnia polkody Mirjan zaczynajš się schodzić .Jest to trudne do uwierzenia ale wibracje przeszłoci zdarzeń odczuwajš już nosiciele półkodów . Każdy który łapie się na tym że nasilajš sie obrazy z minionych dni
lub automatyzm działania , uaktywni półkod .Pamiętajcie to nie jest zabawa lub mieszny wywód nie dajcie się sprowokować ZŁU przybierze każdš postać aby nas zmylić . Nie podnocie ręki na drugiego człowieka .
Jest jeszcze szansa na pokój .
|
|
|
Rupert, nie wiem o co ci chodzi z tymi półdupkami - że co, że się wypełniš ??? Nie wiem, bo nawet do końca nie doczytałem.
Przecież mamusia mówiła ci, żeby nie ćpał więcej......
|
|
|
:D Aż sobie zapiszę :D
Forum powinno przybrań nazwę "Forum wariatów".
Co ja tutaj robię!?
[%sig%]
|
|
|
Chcesz wreszcie zwariować, by odrodzić się na nowo inny.
Nie bój się.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Rupert co ty pierdolisz wogóle? że tak za przeproszeniem napisze.
Co jest grane z tym forum? Czy tu ludzie jakš schize majš? Same pierdoły ostatnio, że aż się popłakać ze miechu można, przecież nie można kopiować wszsytkiego co się w necie znajdzie.
|
|
|
Kolonizacja naszego miejsca istnienia została z niezrozumiałych względów przyspieszona , wobec powyższego zasada domina następstw przyspiesza na Ziemi.
Kolejne sploty zdarzeniowe zostajš materializowane .
To tyle z naukowego punktu widzenia , jeżeli kto powie że w ostatnim czasie nie czuje się niezrozumiale natręctwa itp to albo sam jest maszynowym wytworem jażni jak np . goć z nickiem Brat któremu tylko zdaje się , że jest człowiekiem ale to jest jego zmartwienie dziwolšgi wytwórcze o silnym poczuciu intelektualnym podobno nie cierpiš po zakończeniu cyklu poprostu gasnš jak przepalona żarówka . W miejscu które znamy pod nazwš Ziemia niestety jest ich większoć tzn . spotykamy ich w większoci ,takie jest założenie planowe czy scenariuszowe przypisane każdemu z osobna .
Do ciekawostek mogę dodać , że dzisiejszej nocy między 23.00 a 2.00 czasu PL
miejsce skrzyżowania splotów ładowczych obejmie wštki jażni Toruń i Gdańsk w spirali jest to ciekawe dlatego ,że program wizyjny robi niezłe fikołki . Wszystko będzie oki
To tyle cdn.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |