Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
10 lat od dziś
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Oto co wczoraj zobaczyłem w kartach tarota. Będzie wojna, nastšpi atak (nie wykluczone że chodzi tu o atak terrorystyczny) który pochłonie strasznie dużo ofiar, to będzie koszmar, płacz i pożoga. PóŸniej jakiœ wielki władca (może bush) podejmie kontratak. Może chodzić tu o nato. Do wojny włšczy się wiele państw. Ale, podczas niej nadejdš powodzie i kataklizmy, a póŸniej trzęsienia ziemi (jakieœ straszne katastrofy) póŸniej tylko rozpacz...

A może zobaczyłeœ to co chciałeœ zobaczyć?

Damianes...... zobaczyles coœ na 10 lat do przodu, przy tylu zmiennych? podziwiam....:) i oczywiœcie moge sie załozyc, ze nic z tego nie wyjdzie.....

ufo zaatakuje - Dwie Rasy podejmš walkę o ludzkoœć która będzie dla obu Cenna . Gromadzš się statki wokół ziemi . Rysujš mapy na Ziemi . Sš wœród nas czasami odkrywajšc , że nie jesteœmy sami . Przygotowujš się !!! Wszechœwiat i wszelki w nim życie zwraca oczy Ku Ziemi ! to nie bajka , to prawda . zwracam uwagę na temat 2012 , tam podałem informacje które scalš się 2012 - 2015 . to się zacznie wczeœniej Damianes . Chodzi mi o Atak i poczštek Globalnej przemiany . Masa będzie ofiar - Cenš Nowa Era , Miłoœć , i Narzędzia jakie nabędzie ludzkoœć . Nie ma co się rozwodzić . Sšdze ze to co mialbyc powiedziane zostało juz dawno tu opisane na wielu temat w róznych formach wypowiedzi i cytowanych ksišżek . Jeœli te Forum czyta HNOTION to proszę Cię Przyjacielu opisz to co Będzie oraz tamten obraz wrózby która mnie w fotel wbiła gduy ujrzałem obrazy owej Inwazji i Przemiany . Pozdrawiam połšczenie IV Cesarz - Wieża Boga XVI - i XIII Œmierć - to 100000000000000% 3 Wojna œwiatowa tak nawiasem mówišc . A reszta to juz inna bajka Prawdy ukrytej przed Œwiatem .

Wojna Swiatow ? :D

http://205.138.199.81/videos/0/47132_67278.mov a oto dowod

ja w taroty nie wierze(być może nie słusznie)

jeœli będziecie nadal tak pisać i wypełniać głowę tym to wasze myœli nabiora kształtów a to nie będzie zbyt przyjemne więc opanujcie się i nie twórzcie przyszłoœci ... a jeœli juz się za to bierzecie zróbcie tam miejsce na miłoœć ... nie na wojny itd.

A ja zobaczyłem że wszystko będzie dobrze, nie będzie wojen, wszędzie wyroœnie trawa, nawet naœniegu. Nie wykluczone że znajdš lekarstwo na adis, a forumowi prowokatorzy umrš w cierpieniach. [%sig%]

Aurelu przypomnial mi sie moj sen,....

eeh :/ też mi coœ ja o 3 wojnie œwiatowej wiedzialem zanim dostalem pierwszego kompa ;) ale nie przychodze tutaj po to by rozmawiać o takich rzeczach tylko po to by: Jak widzicie forum ejsi jest troche nazwijmy to "przestarzale" wogóle Ejsi sie robi przestarzałe dlatego postanowiłem zrobić własne forum o tematyce paranormalnej :D Potrzbuje 3 zaufanych moderatorów ;) www.duchy.fora.pl zapraszam serdecznie rejestrować się i wreszcie możemy popisać na bardziej "ucywilizowanym" forum :) forum to jest poswiecone paranormalia ma tez odzwierciedlenie mojego bloga poniżej :) Jeszcze raz zapraszam! a co do 3 moderatorów to zapraszam na gg ;) http://www.cannonball.blog.pl GG:2100249
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.