| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 10 lat od dziś | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Oto co wczoraj zobaczyłem w kartach tarota.
Będzie wojna, nastšpi atak (nie wykluczone że chodzi tu o atak terrorystyczny) który pochłonie strasznie dużo ofiar, to będzie koszmar, płacz i pożoga. Póniej jaki wielki władca (może bush) podejmie kontratak. Może chodzić tu o nato. Do wojny włšczy się wiele państw. Ale, podczas niej nadejdš powodzie i kataklizmy, a póniej trzęsienia ziemi (jakie straszne katastrofy) póniej tylko rozpacz...
|
|
|
Damianes...... zobaczyles co na 10 lat do przodu, przy tylu zmiennych?
podziwiam....:) i oczywicie moge sie załozyc, ze nic z tego nie wyjdzie.....
|
|
|
ufo zaatakuje - Dwie Rasy podejmš walkę o ludzkoć która będzie dla obu Cenna . Gromadzš się statki wokół ziemi . Rysujš mapy na Ziemi . Sš wród nas czasami odkrywajšc , że nie jestemy sami . Przygotowujš się !!! Wszechwiat i wszelki w nim życie zwraca oczy Ku Ziemi ! to nie bajka , to prawda .
zwracam uwagę na temat 2012 , tam podałem informacje które scalš się 2012 - 2015 . to się zacznie wczeniej Damianes . Chodzi mi o Atak i poczštek Globalnej przemiany . Masa będzie ofiar - Cenš Nowa Era , Miłoć , i Narzędzia jakie nabędzie ludzkoć . Nie ma co się rozwodzić . Sšdze ze to co mialbyc powiedziane zostało juz dawno tu opisane na wielu temat w róznych formach wypowiedzi i cytowanych ksišżek .
Jeli te Forum czyta HNOTION to proszę Cię Przyjacielu opisz to co Będzie oraz tamten obraz wrózby która mnie w fotel wbiła gduy ujrzałem obrazy owej Inwazji i Przemiany .
Pozdrawiam
połšczenie IV Cesarz - Wieża Boga XVI - i XIII mierć - to 100000000000000% 3 Wojna wiatowa tak nawiasem mówišc . A reszta to juz inna bajka Prawdy ukrytej przed wiatem .
|
|
|
http://205.138.199.81/videos/0/47132_67278.mov a oto dowod
|
|
|
jeli będziecie nadal tak pisać i wypełniać głowę tym to wasze myli nabiora kształtów a to nie będzie zbyt przyjemne więc opanujcie się i nie twórzcie przyszłoci ... a jeli juz się za to bierzecie zróbcie tam miejsce na miłoć ... nie na wojny itd.
|
|
|
A ja zobaczyłem że wszystko będzie dobrze, nie będzie wojen, wszędzie wyronie trawa, nawet naniegu. Nie wykluczone że znajdš lekarstwo na adis, a forumowi prowokatorzy umrš w cierpieniach.
[%sig%]
|
|
|
eeh :/ też mi co ja o 3 wojnie wiatowej wiedzialem zanim dostalem pierwszego kompa ;) ale nie przychodze tutaj po to by rozmawiać o takich rzeczach tylko po to by:
Jak widzicie forum ejsi jest troche nazwijmy to "przestarzale" wogóle Ejsi sie robi przestarzałe dlatego postanowiłem zrobić własne forum o tematyce paranormalnej :D Potrzbuje 3 zaufanych moderatorów ;) www.duchy.fora.pl zapraszam serdecznie rejestrować się i wreszcie możemy popisać na bardziej "ucywilizowanym" forum :) forum to jest poswiecone paranormalia ma tez odzwierciedlenie mojego bloga poniżej :) Jeszcze raz zapraszam! a co do 3 moderatorów to zapraszam na gg ;)
http://www.cannonball.blog.pl
GG:2100249
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |