Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Papatki:(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Niestety dzisiaj wyjeżdżam i wracam dopiero w sierpniu. Nie będe mogła odwiedzać forum i dodawać swoich, jakże inteligentnych wypowiedzi:( Ale mam nadzieję że przeżyjecie beze mnie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a w szczegulnoœci: Szuineg-a, Haghi-ego, Arwenę i Koolman-a. Szuineg- nie wiem czy sprwdziłeœ tš swojš pocztę, ale ja wysłałam ci nr jak coœ. NajwyraŸniej nie doszedł. Odezwij się, jakby nie doszedł. Papa=(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Będziemy bardzo tęsknić! Ale nie zapomnimy o Tobie :) Uważaj na siebie :) Buziaczki! PS. Zresztš ja też dzisiaj wyjeżdżam po raz kolejny do suchych lasów Polski œrodkowej :)

Aha, dzięki za pozdro :) Bardzo mi miło :)

dziekas Anita. Życze udanego i milego odpoczywania:) I uwazaj na siebie

haghi- BRAVO! mozesz byc z siebie dumny!

THX Anitko Ja z kumplem jutro jadę do Wisły - kobietki już dzisiaj wyjechały, a ja jeszcze robię :(((

Do tej grópy szczególnie pozdrowionych dożucam Wyckreta i Korris. Ps. wyjeżdżam pod wieczór.

Dziękuję :) Ja wyjeżdżam jutro wieczorem :( I też do końca wakacji... :( Ale może być przyjemnie :)

Za jakieœ 20 min. wyjeżdżam... O Boshe, co ja pocznę bez internetu=[ Życzę wszystkim miłych wakacji... Ps. Haghi, myœlę że mimo wszystko powinieneœ dać szansę Zboszuchowi;) Żartuję. Papatki=[

NOOO WHAYY?!?!!?!?!?!??!?! Jeszcze troche i rozwale to forum. O 9:00 zrobie temat ze ide po bułki, o 9:30 o tym że były dobre. O 10:00 że właœnie piesek pani zochy spod 6stki dostał zawału. No i tak do północy, opanujcie sie.

Właœnie, przcież chyba nie takim celem jest istnieni tego forum. Bzwzględnie przydałby się tu administrator.

Mowilem juz wczesniej ze zgalszam sie na ochotnika :) [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

niestety loluœ twoja kandydatura została odrzucona - isnieje podejrzenie (z poważnymi podstawami) że będziesz nadużywał swojej władzy w celu osišgnięcia własnej korzyœci - ktoœ się ze mnš nie zgadza ban, nie?

no to dopiero niesamowita opowieœć. koniec i gdzie ten admino?

Widział promyczek jakie czary-mary.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

nie widze widze Ciemność Ciemność widze
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.