| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Skradziony kosmitom pulpit symulatora lotu krążownikiem galaktycznym | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
|
Polecam skomplikowanš procedurę wbicia się przez zawiłe"download'o;-wanie", lecz zgodnie z amerykańskimi i ewentualnie hiszpańskimi ;, jak zatnie się Wam Wasz US-"download " - wskazówkami , dotyczšcymi "Widoku","Pliku","Edycji","Narzędzi"itp.
w swój słowiański, polski komp - amerykańskiego symulatora lotów intergalaktycznych ukradzonego Kosmitom w dwóch wersjach;:
a)dla kršżownika intergalaktycznego Obcych dalekiego zasięgu.
b)zwykłego spodka latajšcego Obcych a napędzie antygrawitacyjnym wyposażonym w rdzeń z z reaktorem MHD oraz z bazowym pierwiastkiem z tablicy Mendelejewa no.115 i 116...
podaję namiary US-witryny bazovej do pobierania plików kosmicznych symulatorów lotu:
htttp://www.jamooi.com i tam wyszperajcie
Have a good luck! Tened ambos el juego y el entretenimiento cosmicos esplendidos! Nauczcie się w końcu kierować nowoczesnymi spodkami latajšcymi jest już najwyższy czas!
|
|
|
podwitryna w portalu:www.jamooi.com.;przejdżcie z holenderskiego na angielski:
w podportal "OTHER WORLD"
|
|
|
Kurde nie moge znaleć, widze tam tylko modele ufo dla FS2002, ale ja nie mam flying symulatora 2002.
Chyba, że szukam nie tam gdzie trzeba.
|
|
|
Przewietny i przebojovy i chłonny na tajnš wiedzę jak gšbka Simonusie, zatem przejdż bezporednio w "giga-portal" symulatorów lotniczych USA:
http://www.surclaro.com
i następnie wykorzystujšc skomplikowane techniki "downloadingu" proponovane
tam przez Chilijczyków prowadzšcych włanie ten portal symulatorów lotniczych USA wejdż w symulatory czysto kosmiczne:
a)kršżownika wszechgalaktycznego Obcych:
<<<id4att2.zip
b)kršzownika-destroyer'a intergalaktycznego Obcych:
<<<destr_2k.zip
let you have a big fun...
|
|
|
Ok mam teraz jeszcze przydałby mi się flight simulator 2002, żeby sobie polatać tymi i innymi modelami, a jest ich tam od ch... :D
|
|
|
ci domniemani Chilijczycy od napędów spodków latajšcych i symulatorów lotu spodków latajšcych to na pewno potomkowie miejscowych Niemców którzy zupełnie opanowali życie gospodarcze i naukowe Chile i Argentyny oraz Boliwii i Paragwaju a może też Urugwaju.w Brazylii jest aktualnie zarejestrowanych także około 4790 niemieckich firm przemysłowych i usługowych...włanie ciekawe co dzieje się teraz ze znanymi mi ze służbowej korespondencji(poufnej)z wspaniałymi Niemcami i Austriakami z Limy,majš tam sporo małych acz bardzo efektywnych rodzinnych firm
działajšcych tam jeszcze od czasów przedwojennych.choć nie jestem pewien czy nie sš to czasem owi omnipotentni Żydzi niemieccy i austriaccy którzy uciekli w 1936 roku przed Hitlerem...wyroli ich synowie i córki którzy(które) dalej prowadzš z niemieckš dokładnociš i sumiennociš geschaefte latinoamericanos - interesy...hasta luego
compańeros.
|
|
|
dentaku-Czy aby nie zabardzo zaprzeczasz myli i nie odbierasz możliwoci geniuszu,
czysto Aryjskim Niemcom?Osiadłym w południowej Ameryce za porednictwem i w wyniku wydatnej pomocy Kocioła Rzymskiego pod koniec II wojny wiatowej? A dofinansowanym za pomocš złota z banku Szwajcarskiego zdeponowanego w nim za czasów wojny.Które do tej pory leży sobie na kontach (na hasło) nie majšc imiennych
włacicieli?! I żadnego udokumentowania co do założycieli kont!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |