Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39

PODOBNO NAPRAWDE TE ZAKLĘCIA DZIAŁAJĽ! SAMA DZIŒ JEDNO Z NICH WYPRÓBUJE! [%sig%]

I wszystko jasne :D Jacku... zdšżyłeœ zanotować? :P

Heh :) Ale uwaga! Przed użyciem zapoznaj się z ulotkš, bšdŸ skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutš <to tyż ja :)>

tak juz zapisalem, w ramke i na sciane... Dziekuje za troske :) Ide szukac ksiazki :P [%sig%]

Szukaj szukaj :P Ja też szukam (na strychu), ale wiadomoœci, które moga mi się po wakacjach do szkoły przydać. :P

A co moze CI sie przydac? ;] to i ja poszuakm bo i mnie nie ominie chyba szwedanie po strychu :P Ehh i jaki Jacku? Jacus jestem milo mi :P [%sig%]

:) Szukam czegoœ o samochodach, komputerach, ekonomii, gospodarce. :P Ja jestem... Gothica :P

Wohoho... w tym wypadku moge tylko zyczyc szczescia :D [%sig%]

Ale za to ile "maneli" znalazłam :P I standardowo jak po każdym przeszukiwanie struchy... znów wracajš do mnie do pokoju :P Nawet nie wiedziałam ile mam starych sprzętów od komputera :P Torebki mojej mamy, moje stare sukienki za czasów tańców towarzyskich, ksišżki do szkoły sprzed 20 lat (mojej siostry :P) i wiele wiele innych :P

"sprzed 20 lat (mojej siostry :P)" uwazaj bo CI uwierze, nie wstydz sie swojego wieku i przyznaj sie jakich to czarow na mlodosc uzywasz :p [%sig%]

Poważnie... mam mniej niż 20 lat. :P Jestem œredniš córkš moich rodziców.

aaa to zwracam honor ;] [%sig%]

Hehe... :D Wiesz... nie wiem jak Ty, ale ja w końcu spadnę ze schodów latajšc góra-dół. :P

Heh... ja zaczynam watpic ale mama powiedziala ze mi poszuka jak wroci :D A teraz zaczne szukac w troche bezpieczniejszy sposob - internet :D [%sig%]

Ja też poszperam nieco w internecie :)

Tylko pamietaj iz w internecie takze sa roznie niebezpieczenstwa "nigdynie wiesz kto jest po drugiej stronie" :P :P :P [%sig%]

Taaa....... Nigdy nie wiem kto jest po drugiej stronie kabla. :P Mój przyjaciel właœnie się "dziwi" jak się okazało, że pamiętam numer jego tablicy rejestracyjnej :P A samochód widziałam raz. :P Tylko dlaczego nigdy nie moge zapamietać dat z historii? :P

Zawsze mozna przez kabel wyslac cialo astralne XD Ahh to dla tego ze te daty sie i takj nie przydadza a taki kolega to zawsze podwiezc moze :P [%sig%]

No masz rację. :D Jak znajdziesz coœ ciekawego w neciku to napisz do mnie na adres e-mail. :)

//
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.