| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| magiaaa | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
mimo młodego wieku ucze sie magii od 8 lat znam wiele zaklec i dalej ja praktykuje mam zamiar zostać największym magiem na ziemi- w historii ale ze by to było jawne potrzebuje drugiego mistrza może kto by chciał?? Lecz musi byc to prawdziwy mag i zarazem człiowiek lub inna postać aby wiedział co robi i miał moc jak juz mowilem znam wierle zaklec i sekretów i nadal sie ucze u mojego mistrza może miałby ktos jakies zaklecia na zbyciu ( wezme lub zamienie (na pewno odpowiem)) PROSZE ODPOWIADAĆ!!!
|
|
|
Wyslij mi wszystko co umiesz na poczte
poczta to Anemuron@wp.pl wylij mni prosze zaklęcia miłosne i klštwy czary ofensywne jak możesz jak to zrobić żeby z nich korzystać i jak ćwiczyć codziennie
swój poziom magiczny (nie z gier) plss interesuje się tym a nic nie moge znaleć w interku na teman tego!!prosze żeby nie robił ze mnie Dziecka które sę z ciebie jaja robi pls wylij
|
|
|
max ostrzegam cie jeli jeste wyznania katolickiego to wiec że Bóg używania magi zabrania
|
|
|
Witam! Mam naprawde wielkš probę, chodzi mi o chłopaka- głównie o to aby zatęsknił za mnš i odezwał się ,nie mamy ze sobš kontaktu a ja odchodze od zmysłów , będe Ci szczerze wdzięczna za rade.Bardzo prosze!! Mój email- madzia655@interia.pl
[%sig%]
|
|
|
Max K-u-r-w-a napisz mi jaki czar na poczte najlepiej z Czarnej Magi na osobę i
czar np. że druga osoba się zakochuje w tobie!!! Moja poczta to Anemuron@wp.pl
|
|
|
Buhahaha a ja mam nadprzyrodzonš moc robienia sobie wała z takich ludzi jak ty maxiu.
Żałosne. We bo padne i nie wstane.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |