| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Re: mój przyjaciel (nadprzyrodzona sila w jego rękach?) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
gdy mój przyjaciel się zwierzał wyznał mi tajemniczš żecz.otuż pływal w basenie pod wodš przez bardzo długi okres czasu nie oddychajšc.stwierdził że bug się do tego przyczynił.to nie wszystko.gdy wrócił do domu i sprubował wykożystać nadprzyrodzonš siłę to mu się udało.spojżał w duł i okazało się że leciał jak ptak.
to samo przydarzyło się jego bratowi i reszcie rodzeństwa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
|
|
|
powiedz mu zeby przestal palic blanty bo sie kiedys utopi
[%sig%]
|
|
|
Podobne postrzeganie towarzyszy zazywaniu LSD. Zalezy z ktorego punktu widzenia sie patrzy, ale dla niego byl to lot, dla nas tylko stojacy czlowiek, ktory sobie to wyobrazil. Jednak nasza wyobraznia jest oczami na swiat.
Z kolei moja wiara, to co czynil Jezus Chrystus nie odrzuca mozliwosci posiadania takich zdolnosci. Wiem, ze sam mozg nie jest przez nas calkowicie wykorzystany, a co dopiero duch, ktory ma dar WIARY, MILOSCI, NADZIEI i WOLI. Poza tym, Jezus wyraznie powiedzial, ze po nim beda ludzi, ktorzy czynic beda wieksze rzeczy niz on i bedzie ich wiecej.
|
|
|
Nalezalo by jeszcze podreslic, bo czlowiek jest taki, ze widzi tylko jedna strone medalu. Nie pokrywam wiary w dany przypadek, ale w ogol zachodzacych mozliwosci we wszechswiecie - zrozumnie, a nie rozumcie te slowa!
|
|
|
do ---- (---.autocom.pl),Haghi i innych któży mi nie wierzš.
MÓJ PRZYJACIEL NIGDY MNIE NIE OKŁAMAŁ,NIE PALIŁ I NIE ĆPAŁ,POZA TYM JEST BARDZO POBOŻNY I NIE ZDZIWIŁ BYM SIĘ GDYBY BÓG MU POMÓGŁ
|
|
|
NIE ŻYCZE SOBIE ZDAŃ W KTÓRYCH OBRAŻACIE MOJEGO PRZYJACIELA
|
|
|
wiki ja wierze w wiele rzeczy ale nie w NIEDORZECZNOSCI!!!!!:-)
|
|
|
Oczywiscie ze bug sie do tego przyczynil. Na drugi raz niech zalatwi sobie jakiegos patcha albo uaktualnienie. ;)
|
|
|
Przede wszystkim patcha na błšd orotograficzny w nazwie zajmowanego przez nie go stanowiska ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |