Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jasnowidze-wierzycie im?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2

Czy wierzycie jasnowidzom? Przepowiadajš np. œmierć. Np. Leszek Szuman Najwybitniejszy polski astrolog. Mieszkał w Szczecinie. Znany jest z tego, że każda osoba która zgłaszała się do niego po horoskop, trafiała do jego specjalnego archiwum. Tam w zalakowanej kopercie Szuman zapisywał datę œmierci takiego człowieka. Potem po œmierci tej osoby do Szumana zgłaszała się rodzina zmarłego, która otwierała kopertę. Na kartce była zapisana precyzyjnie data œmierci takiego człowieka. Ciekawe czy potrafił przepowiedzieć jaki był powód œmierci? Bo jeœli tak to przecież mógłby ostrzec takš osobę. Jeœli wiedziałbym na 100% że za tydzień przejedzie mnie na przejœciu dla pieszych samochód to nie wychodziłbym z domu albo że spadnę z drabiny nie wychodziłbym na niš. Mało kto wie, że Leszek Szuman także przepowiadał przyszłoœć Polski. Mówił o tym, że Ziemię czekajš okropne kataklizmy, w czasie których ucierpi także Polska. Mowił o morzach, które wystšpiš z brzegów i zalejš Amerykę Północnš i Europę Zachodniš. Jego opisy pasujš idealnie do wizji, która jest zawarta w ksišŸce Patryka Geryla PRZEPOWIEDNIA ORIONA NA ROK 2012. Szuman ku zdumieniu swoich przyjaciół opisywał moment, kiedy na œwiecie stanie się powszechna wiedza starożytnych kultur. Wtedy nastšpi złoty wiek ludzkoœci, odrodzenie się człowieka. Radził, aby nie opuszczać Polski, lecz skoncentrować się na umacnianiu swej wiary. Był jednak pesymistš, jeœli chodzi o najbliższš przyszłoœć. ?Cieszę się, że nie doczekam tych wszystkich okropieństw, które czekajš luEzkoœć? ? zwykł mawiać. Reszta przepowiedni jest tutaj http://www.projekt-cheops.com/przep/

TOM@SZ-u Musze CIĘ zmartwić nie tyle tym że akurat to jest prawdš ale jako sceptyk ale i chłodno myœlšcy powiem tak.Jeœli jeden człowiek tak mówi to trzeba to przemyœleć! jeżeli mówi to wielu trzeba to rozważyć.Tak jak zapiski tego rodzaju które mówiš o zagładzie ze wszystkich pism wszystkich ludów wszystkich epok.To niemoże byc przypadek .Ale jak pisałem trzeba to na chłodno skalkulować czy takie coœ może się zdażyć.Czy to jest prawdopodobne czy nie.Według niestety wielu znaków jak to pisano na niebie i ziemi my też możemy to stwierdzić >Acz blokada informacyjna bšdz dla własnych celów bšdz dla niedopuszczeniu do ANARCHI ,blokuje takie informacje.Zapytam tylko czy WIESZ? że istmieje planeta w układzie słonecznym o której nie uczš żadne ksišżki z których wykładana jest obecna nauka?Jeżeli tego niewiesz to z pewnoœciš nie uwierzysz.Ale mnie nie chodzi o wiare tylko o poznanie a dopiero potem możemy mówić o Wierze w to czego się nauczymy.Więc podam CI tylko linka,i sam sprawdz czy to prawda i co może się zdażyć jeœli to nie bajka. http://www.zetatalk.com/teams/tteam342.htm Dziękuje i na razie. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.