Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
hejmo-judaszem????????
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

w fakcie (chociarz raczej tej gazecie nie wieże ) bylo zdjęcie ojca hejmo porownane z judaszem z obrazu leonarda da vinci postacie te byly niesamowicie podobne twarze mieli prawie identyczne czy też o tym slyszeliscie czy mozna w to wieżyć i co WY o tym mysliucie

Och... W ogóle nie wiem o co biega z tym Hejmo... jakiœ mały lumpik, co niby wydał papieża... Czy jest w tym coœ złego? Hmm... Zdrada papieża. Ale trzeba się zapytać, po co to robił??? Chyba nie dla picu... To jest tak naprawdę już jego sumienie. Jeżeli ma tam coœ złego do ukrycia, to "pochłonš go czeluœci piekła".. I tyle ;) Pozdrawiam!

no9 chyqab za kabone nei przecierz za darmo nikt se ršk nie będzie brudził co nie:P

Kacyku, plosię, pisz wyraŸniej, bo ani słowa nie zrozumiałam :) Pozdrawiam!

Taa nawet o tym w szkole dzisja z koelgami gadalismy ;) No moze on był reikarnacjš Judasza?? Ja akurat wierze w reinkarnacie wiec uważam ze to miało by sens.

nawet jeœli jest reinkarnacja Judasza, zastanówcie sie JAKIMI MOTYWAMI kierowal sie Judasz, zdradzajšc Jezusa..... Podpowiem tylko, ze dla jego ugrupowania były to motywy szlachetne.....:) Pozdrawiam....... Nic nie jest takie, jakie wydaje sie, ze jest....

Przepraszam was, przejrzalem uwaznie te zdjecia ale uderzajacego podobienstwa to ja nie widze, na sile pare cech wspolnych mozna by znalezc, ale na takiej samej zasadzie jak z wieloma innymi "starszymi"osobami. Pozdrawiam

NIEZŁE BZDETY

przede wszystkim "Fakt" to szmatławiec jakich mało. Oni i Super Express- gwarancja plotek, tanich sensacji itp. pozdrawiam

haghi ma calkowita racjie! te gazety szukaja tanich sensacji! wszystko jest wyolbrzymione i wiele dodaja rzeczy zmyslonych!

Tak jak szanowne "Nie Do Wiary" :)

napisalem ze hejmo zrobil to chyba za kabone bo nikt by sobie za darmo ršk nie brudził:P sorki za ortografię:P

tak jak ,, nie do wiary"" awena! nigdzie nie napisalem ze wierze w to co w tym programie pokazuja!

nawet w reklamy w czasie "NDW" nie da sie uwierzyć:-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.