Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Najstarsza cywilizacja Europy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

http://info.onet.pl/1112119,16,item.html luknijcie, co sadzicie?

Nie moge znaleŸć..... mówili o tym w radiu o 22. Szczerze mówišc jestem zaskoczony, ze to Europa...... :)

No tak, tylko czy ktoœ się znowu nie pomylił co do datowania? Swojš drogš to europa mogła spokojnie rozwinšć zaawansowanš cywilizację jeszcze wczeœniej, no bo nikt tu chyba nie wierzy że takie stonehange to zbudowali ci sami ludkowie co mieszkali w lepiankach z gliny. Jest oczywiœcie dużo więcej budowli niż stonehange o których nie wiemy prawie nic, poza tym że sš.

hihihihi Wiara czyni cuda :D:D:D jak pisałem kiedyœ.Niebył bym zaskoczony jak by się okazało że odkrywcš tegj sensacji był kuzyn Hawass-a Największego pajaca jakiego znał egipt na tym stanowisku czyli Głównego Egiptologa i Zarzšdcy odkryciami w Egipcie. Ale ciekawi mnie jedno ? Jak to jest?Najnowsze odkrycia datujš najstarsze budowle na ziemi na 12ooo lat aodkryte tak zwane Artefakty czyli odciski obówia w skałach sprzed 520.000.000 lat!!!!tak 520 milionów lat więc chyba nie wszystko odkryte;-) Łopaty w dłoń i na pole kopać>;-) [%sig%]

Czytałeœ " Zakazanš archeologię" ?

szkoda ze to nie w polsce

Remigius tak ale nie tylko niewiem czy czytaliœcie tak zwany raport Upuau-Wielka piramida? jak nie prosze linka na strone. http://royy.net/~wimana/html/ancient/54.htm [%sig%]

Edward czy możesz brzybliży㠟ródło z którego wzięłeœ ten odcisk sprzed 500 mln lat? Bo o tym to jeszcze nie słyszałem.

szuineg-Witam Jest wiele ksišżek z tak zwanej zakazanej strefy.Ale najbardziej dostępnš jest ksišżka Ukryta Historia Człowieka. "Zakazana Archeologia" autorzy Michael A.Cremo i Richard L.Thompson. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.