Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Mapa drogowa 2012
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Zebrałem się troszke,napisze jak poznacie że coœ jest nie tak z tym swiatem w dzień jakiegokolwiek końca œwiata nietylko w 2012. 1.Ptaki zacznš sie przemieszczać w różnych kierunkach w dużych iloœciach,napewno to zauważycie.niebo pełne ptaków. 2.odbiór w tv straszne zaklucenia u wszystkich. 3.masowe omdlenia 4.problemy z mowš,zaczniemy się jškać. 5.dziwne chore myœli u znacznej populacji. 6.kwiaty zaczna zmieniać kolor lisci na czerwony,hmm czy ktos wie dlaczego? 7.niebo zrobi sie szare,zaniknie błekit. 8.ok 6 godz przed końcem nastšpi potężny łoskot jak wybuch ale trwajacy ok 10 min potem juz tylko czekać,na zabicie tego czasu polecam spacer z rodzina.

oho a moge spytac skad szanowny pan bierze i rozpowiada takie bzdury?

TO ja dodam jeszcze cos od siebie: -szpinak zacznie smakowac -politycy zaczna gadac mšdrze -zaczniemy chodzic na rękach -swiatlo zacznie swiecic na czarno -britni spirs przestanie falszowac -kupy beda pięknie pachnieć PS od kiedy kwiaty maja liscie?

lolek to musial by byc jakis cud z tymi politykami :P cholerny koniec swiata mial byc w 2000 roku ,a wogole co wywola ten koniec??? slonce wypali sie dopiero za kilka miliardow lat i raczej nie bedzie to 2012 [%sig%]

Powiem wam jedno nikt niewie kiedy będzie koniec œwiata.Tyle czytałem najpier miał być w 1997(czytałem to 1994) potem miał być 2000 co jakiœ czas daty się zmieniajš wezcie jakšœ starš ksišżke o przepowiedniach końca œwiata np: z 1992 a zobaczycie,że będzie tam data 1997 albo 2000r bez sensu co chwile coœ zmieniajš Œwiat się skończy kiedy się skończy:-) a my i tak niepoznamy tej daty więc przywódcy sekt co głoszš,że tylko oni wiedzš kiedy to będzie niech się puknš w głowe!.

http://forumzn.katalogi.pl/temat3557/#post14 .pozdrawiam mistrza z obwodu 265hfd.11.on wie co pisze.

czy będš jeszcze inne znaki?

Lole najpierw zastanówcie się jak wyobrażacie sobie konieć swiata. I czy to ma sens. Bo jak nie to przestańcie wymyœlać jakieœ tandetne wyssane z palca u sopy historie do straszenia mały dzieci zeby jadły obiad. Tjaa koniec swiata więc bedzie wielkie bum. A może nie? Pomyslcie czemu nagle cała cywilizacja miała by ni z tad ni z owš rozpłynšć się w powietrzu? A może bedzie zupełnie inaczej? A może nic się nie stanie? Sometimes i cannot take this place... Smetimes its my life i cant take... Sometimes i cannot feel my face... You`ll never see me fell from grace... [%sig%]

kwiatki powiedna i gowna zakwitna

Jaki koniec œwiata ??? hahaha Te promienie słońca chyba wam resztki mózgu wypaliło hehe To będzie tylko duchowe odrodzenie ludzkoœci, a nie jakiœ tam konie㠜wiata hehe Pozdrawiam

Moim końcem swiata będzie mój dzień mojej œmierci

Duchowe odrodzenie ludzkoœci no no no ..szaleństwo no no no cos mi goronco no no no no no no kawusia stygnie ...rozkosznie jest oj -chyba juz sie zmieniłem no no no odrodziłem się barokowo w renesansie ...w kredensie ja trzymam no no no' filyzaneczka no no no ach sama słodycz no no no szaleństwo papa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.