| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Głąbom dziękujemy! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
|
TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ CO REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD!
Jak można zamiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić dowiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!
|
|
|
tiaaaaa ja chętnie też się dowiem...chociaż nie..ja już wiem!!hehe! ta moja bystroć
[%sig%]
|
|
|
Ja nie napisze ile mam lat:P,bo itak mi nikt nie uwierzy przecież ludzie tak długo nie żyjš a wtedy trzaby było mnie zastrzelić żebym się dłużej nie męczył
|
|
|
OOOOO!!! Cóż ja tu widzę! Nie ma mnie kilkanacie godzina, a tu TAKIE rzeczy :) No, jeżeli więc każdy się domyla, to po co zbędne słowa :) Jutro napiszę dokładnie o co biega, bo muszę posprzštać chałupę... Cóż za rodzinka mi się trafiła :)`
|
|
|
Wiem, Eddi :) Kocham ich wszystkich, ale mogliby mnie i mamie pomagać. Szowinici! Ja ich jeszcze wychowam! Nio, nie ważne :)
Więc: ludzie, luzik! Jest wszystko ok :) Najważniejsze, że jestem happy :) Mam tylko zastrzeżenie do ----- :/ Chłopie/kobito <bo nie wiem :P> Ty nic nie czułe/a w tym wieku?... 15 lat-wiek jak każdy inny. Jakby był/a w tym otoczeniu, co ja tez by tak postępował/a. :) Bo nie doceniejš mnie osdoby, które włanie majš 15 lat, to ja ich olewam. Dla nich jestem niegronš kujonkš, co mnie ostro wnerwia. A tu? Jest inaczej :)
|
|
|
Kogo wnerwiasz tego wnerwiasz, ale janp sie ciesze ze jestes z nami:-)
|
|
|
No włanie -Kogo wnerwia?
A kto Jš podszczypuje przez neta?
I na kogo ONA się wnerwia?
|
|
|
Edziu, ja włanie mylałam, że to Ciebie wnerwiam, no ale skoro nie, to gites :) Podszczypywać, mnie nikt nie podszczypuje... Co za pomysł? :) najwyżej... nawišzuje kontakt ;)
Ja się wnerwiam... A tam, teraz w sumie tylko na przeznaczenie :(
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |