Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Polskie buractwo i tolerancja
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48

Dlaczego jesteœmy takimi burakami i tacy ,,TOLERANCYJNI'' Interesujemy się tylko kimœ, jego życiem prywatnym tym czy jest w cišży, chodzi do koœcioła czy nie,kiedy się żeni, kiedy dzieci bo już po œlubie 1 rok i nie widać nic. Jak tak można mieszkać bez œlubu?-to cytat usłyszany przypadkiem. A gdzie tolerancja? Jest jeszcze wiele innych przykładów. W dużych miastach tego nie ma a dziurze zabitej dechami to nie ma nic innego do roboty to się pier..... o takich rzeczach

WISI MI TO BURAKKKKKKKKKIIIIIIIIIIII HUJ WAM W DUPE

wkurzony ja jestem w islandii i wierz mi nie dowiesz sie co znaczy bekac i pierdziec w towarzystwie(a szczegolnie przy jedzeniu)!!!tutaj beka pierdzi charka kazdy!!!widzisz na ulicy sliczna filigranowa blondyneczke(co sie tu rzadko zdarza w wiekszosci duuuuzo pracy dla greenpeacu - spychania wielorybow;P)zagadujesz a ona ci na to BEEEEEEEEEEK i nawet sie nie sploni dziewoja1!!!takze nie narzekajcie tak moi drodzy....

A co to jest tolerancja ?

Coœ czego w Polsce brakuje bardziej niż pożšdnego rzšdu. [%sig%]

Tolerancja ? to coœ co nie jest akceptacjš i nie jest też negacjš - twór œrodkowy !!!

Tak - niech sobie bekajš. Może to zdrowe. Mam to gdzieœ. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

.

ci ludzie mnie przerazaja! sa mili ale zimni jak lod! u nich jest np normalne ze kiedy dziadkowie spedzaja czas z wnukami maja placone stawke opiekunki!!!! inna kultura,bekanie ,puszczanie bakow ok!ale zeby placic dziadkom?!nie tego jakos nie moge pojac.....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.