Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tajemniczy Las Witkowice
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18

Zapewne niewielu z Was słyszało o wydarzeniach , które miały miejsce w Lesie Witkowice , położonym na obrzeżach Krakowa , w paŸdzierniku 2001 roku . Zaginęła wtedy grupa młodych ludzi , którzy najprawdopodobniej urzšdzili sobie tam imprezę ( w każdym razie tak mieli zaplanowane ) ... Po zamieszczeniu drobnego artykułu w Gazecie Krakowskiej , opisujšcego tš historie , cała sprawa nagle ucichła ... Pełny opis jest na tych stronach. Ja o tym nie słyszałem a Wy? http://forumzn.katalogi.pl/temat1825_strona1/ http://www.laswitkowice.prv.pl/ Czy to œciema czy coœ w tym jest. Podobno w przyrodzie nic nie ginie.

Mieszkam w Witkowicach. Tak to jest jaknajbardziej prawda. Głosno było o tym w lokalnej prasie i w lokalnej telewizji, ale co mieli to nagłasniać szerzej. Takich zaginięć sš dziesištki. Do mojej rodziny należš 2 pola pod tymi borami. Las z wyglšdu - nic nadzwyczajnego, ale gdy się wejdzie dalej, np na grzybach, to nie wiadomo skšd i dlaczego wychodzi się kilaknaœcie kilometrów dalej i zupełnie w innym kierunku niż się zmierzało. To nie jest osobna historia z tym lasem zwišzana, po okolicznych wsiach mnożš się ich dziesištki, czy nawet setki. Do niedawna przy drodze biegnšcej obok lasu, było słychac płacz niemowlęcia, ksišdzx był, egzorcysta i dalej to samo. Dopiero przestało, jak postawili kapliczkę przy drodze. Z daleka od tego lasu !!!!!!!

A może by tak wycišć kawałek lasu? Czy była tam jakaœ ekipa naukowców i czy to prawda że policja chciała zatuszować sprawę.Czy ktoœ się odnalazł? Czy próbowali to jakoœ naukowo wyjaœnić?

wow niczym blair witch;/ i to calkiem powaznie

po grzybach to mozna rzeczywiœcie ....:ppp ale szczerze ciekawe miejsce

A se jajca z was robię, a wy wszystko łykacie, jak dzieci hahahaah

Amerykańcy wymyœlilli Blair With Project, to my Polacy też chcialiœmy mieć takš swoję wersję, hitoryjkę, ale że my biedny naród, więc proœciej było zrobić stronkę i wymyœlij jakšs bajdę ku uciesze cvzytajšcych niż zrealizować film. Pozdrawiam Ps., to bujda na resorach z tym lasem, tam nic nie ma !!!!!!!!!!!

Koolman to wybierz sie tam na spacer, a jak wrocisz to nam napiszesz ok

Witkowice leżš pod samym Krakowem, a dokładniej to jest dzielnica Krakowa, tam nie ma żadnych lasów, pojedŸcie sobie i sami zobaczcie, same domki jednorodzinne. Jaby chciali tam jakiœ las zasadzić, to najpierw musieliby zrównać z ziemiš całe Witkowice hahahaha. Witkowice sš położone przy głownej trasie Kraków - Pieskowa Skała. Jest tam taki mały drewnianiy koœciólek z XVII w., mieszkańcy nie majš zielonego pojęcia, o tych zaboboniarskich bajkach, które chodzš po necie. Nie mogę, jeszcze się sprzeczać będš heheheheheheheeh

Koolman jestes the best. \m/ ^_^ \m/ Patrz jak wszystkim paly pomiekly :) PS to ty zaczales ten temat?

komplex małego nita :))) a las taaki duży ...większy od kooltowego bmw :pppppp

To nie ja byłem pomysłodawcš tego tematu.....

jerzdze tam na rower i nic nie ma zjeżdziłem cały las i nic tylko œcieki i dzikie wysypiska.

Skoro jesteœcie naprawdę tacy cwani to wejdŸcie do niego po godzinie 19 i wtedy zacznijcie sie wypowiadac.Ale z już z góry zakładam że zesralibyœcie się w pory i że tego nie zrobicie HAHAHA!!!

Lol... to brzmi jak stary las w LotR :P Żałosne...

nie znam przypadku Witkowic. Ale moge powiedzieć, ze osobiœcie przeżyłem coœ opisanego w tym topiku-start-post. Zdarzenie miało miejsce w jednym z Polskich Lasów. Przeniosło nas z Dziewczynš ok.1,5 -2 km dalej zupełnie nagle i nniespodziewanie. Poczštkowo nie zorientowaliœmy się. Gdyby nie fakt że byliœmy ok20m od szosy, a potem wyżej wspomnianš odległoœć musieliœmy przebyć jeszcze nieznanš nam drogš by ponownie wrócić w ten punkt. Generalnie rozumiem te zjawiska. W 2001 Jednolita teoria/praktyka Pola stała się dla mnie oczywista. Nie ma to nic wspólnego z kapliczkami czy demonami. To jest manifestacja Struktury nieorganicznej, która jest połšczona z organicznymi œwiatami.

ba .. sš tacy co œwiadomie się tak poruszajš

mi wyszło niechcšcy! ;) miałem więcej do drałowania potem, a byłem już po spacerku.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.