| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| powódz | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
|
Chciałabym sie podzielic z wami moim ostatnim,doć ciekawym snem.Otóż,bylam w jakims wiekszym miescie,duzo ludzi.Nagle zaczely sie lekkie wstrzšsy ziemi.wstrzasy przybieraly na sile,stawaly sie coraz mocniejsze.widziałam jak ludzie sali na dużym mocie,nagle woda zaczęła zalewać ten most,bardzo dużo wody przybywało.wszyscy zaczeli spadac do wody,zaczęli sie topić.W tym nie w pewnym momencie zaczęłam być jakš starszš kobietš(ok.30 lat),która zanurkowała na samo dno morskie.Spotkała jakš nieznanš istotę i powiedziała do tej istoty: "Czekałam na ciebie 40 lat".To zdanie pamiętałam zaraz po przebudzeniu.
[%sig%]
|
|
|
Wiec tak. Co do snu to podswiadomosc nam je tworzy. Co do slow hmm. nie dawno mialem sen bieglem z odzialem zolnierzy w jakims lesie. po chwili jakies swiatlo sie pojawilo i jakis glos przemowil "A nim mrok stanie sie" po czym sie obudzilem a nikogo w pokoju nie bylo tak samo w pokoju obok. Wychodzi na to ze podswiadomosc moze czasem po prostu wyslac fale z jakims wspomnieniem, slowem ktore ci sie wrylo w podswiadomosc lub cos takiego. Lub cos zmusilo ja do przekazania ci takiego czegos.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |