| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| przemyslenia o nieeskosci | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
|
chcialabym i kazdy chciałby zapewne w niemniejszy sposub dokonac odkryscia a moze nie tyle istotne odkrycie przenika do ciekawosci i odwiecznej podswiadomosci ze jest jeszcze inne rzycie?j3ednak vczy kiedykolwiek bedzie mozliwym odkryc te prawde ...jesli by jednak naukowcy wskrzesili pomysl zbadania galaktyki to czy najmniej doskonala w swej potedze umyslu istota moglaby byc swiatkiem naocznym tego odkrycia.nie terzba byc uczonym by stwierdzic ze na przeszkodzie nie stoi tyle tehcnika co my sami
_ -organizm ludzki przystosowany doz zycia i nizsy ekologicznej wyksztalconej przez ziemie nieustanie potrzebuje pewnycgh niezbedny ch czynikuw do Zycia a chodzby tlenu .a wiec zaluzmy ze wybieglismy o niejakie mniej lub wiecej 3000 lat w przud i odsiedlilismy sie na ksiezycu , zaluzmy ze rozwiklalismy problem wody wykozsytujoc zalamanie strumienie slonca przez odpowiednio dostosowane urzodzenie dzalajoce na zasazie ene=rgi wlsnie slonecznej , jednajk jak i z kod wziosc tlen ja przerzyc bez niego - w wodzie naziemi jest niewielka ilosc teneu jak to zie jednak ma do zamarznietycgh ksierzycow? wykluczy z organizmu tez tlenu ne zdolamy musalaby wiec powstac planeta idetyczna ziemi a jesli juz takom znajdziemy to czy sam problem przejazdu nie zdominowal by atrakcji nowego rzycia ....taka planeta nie moglaby zaistniec na naszej galaktyce , wiemy ruwinierz ze nie ma drugiej idetycznej planety wiec czy najper w niwarto rozparezec przyziemnych wniosków by zbic sie ponad ziemskosc a tym samym wykluczajoc ja z nas samych?..(czasc1)
|
|
|
zbić bonka na księżycu
cię nie zna ...
kto cię stracił
oj ! czyzno moja
z daleka -wygladasz jak bańka z mleka
i wstaje codzień rano
i znów inne -to samo
o mamo
na dzień mamy ostatnio co był :))))
|
|
|
nie ma co pierdolić o nie skończonoci jestemy na to zbyt skończeni
i to mnie wkurwia
|
|
|
chetnie kupie ducha samobójcy i go zjem -podobno smakuje jak nieskończonoć...:pppp
|
|
|
Nieskonczonosc mozna osiagnac tylko poprzez skonczonosc! Zaprawde powiadam: jesli chcesz stac sie doroslym osobnikiem, najpierw musisz stac sie dzieckiem, jesli chcesz stac sie drzewem, najpierw musisz stac sie ziarnem, jesli chcesz sie stac niesmiertlenym, najpierw musisz stac sie smiertelnym.
|
|
|
Arkadiush, kto Ci takich bajek naopowiadal ;). Majšć odpowiedniš technike nie trzeba stac sie smiertelnym żeby być niesmiertelnym...Ludzkoć osišgnie takš technikę, że będa ludzie znikać i pojawiać się w innym miejscu, tylko na to trzeba czasu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |