Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dzwieki, wibracje, melodie medytacyjne.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Temat poswiecony zapisywaniu dzwiekom, wibracjom i melodia wraz z nazwami ich wykonawcow i tytulami. Niektorzy z nas doswiadczyli medytacji, niektorym pomaga przy tym muzyka, wprawadzajac nas w ten blogi stan swiadomosci swego "ja". Proponuje (co mozna znalezc w necie na eMule'u): - Oliver Shanti - wszystkie jego albumu, - Schiller - niektore kawalki (album Live: np. utworki Middle Earth, The Smile), - Era.

Według mnie słuchanie muzy przy medytacji jest błędem. ponieważ gdy medytujemy staramy się nie myœleć o NICZYM. Trudne ale do zrobienia. A muzyka przeszkadza bo o niej myœlmy. [%sig%]

Metallica Vader Cradle of filth Sepultura Slipknot Iron Maiden Slayer Rammstein itp

doniu - ja i moja przestrzen ehehehehe

muzyka New Age :))))

Elo mam pytanie bardzo poważne czy znacie ogos kto jest nauczć mnie medytowac dobrze . Ale w taki sposób ż eta osoba bedzie wiedziec czy robie to dobrze czy robie to żle:) Pozdrawiam

niestety ja nie znam:-(

Horus-medytacja ,powinna być raczej zwana [wyłšczeniem jażni],nie jest [to] proste ,ale do nauczenia.Medytacja -ta o której mówię ,-to umiejętnoœc wyłšczenia się swojš œwiadomoœciš ,a przynajmniej staranie się [wrzucić] pracę umysłu na [bieg jałowy],-po uzyskaniu takiego stanu,-w naszym umysle następuje [jakby] kasacja napięć ]wczeœniejszš pracš ,rozmyœlaniem,-następuje wypoczynek naszej jażni ,naszej woli....Wówczas w naszej jażni- otwiera sie to co zwykle jest zapomniane [zablokowane] sprawami cywilizacyjnymi,czasem otwiera sie postrzeganie pozazmysłowe ,to które mielismy jako dzieci a o którym wtedy nie wiedzielismy że utracimy i nawet dziœ nie wiemy co utracilismy. Medytacia -to [ukłon] w stronę nadœwiadomoœci,którš każdy w swym jestestwie [nosi] pozdrówka i sorki za ort.

dla MNIE ODNOSZĽCA SIĘ DO PRZYSZŁOŒCI, TERAŻNIEJSZOŒCI I PRZESZŁOŒCI WARSZAWY - ENIGMA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.