Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kanał poświęcony zjawiskom X
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Mamy zaszczyt poinformować iż właśnie powstał kanał irc poświęcony zjawiskom paranormalnym. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy na #terax

chciała bym sie dowiedzieć o histori trójkąta bermudziego i o ufo!

chciałyśmy się dowiedzięć coś więcej o UFO i co ukrywa przed nami Nasa prosimy o kontakt

A co może ukrywać Nasa? Przecież oni mówią prawdę. Dlaczego miałoby im zależeć na utajaniu prawdy , pozatym w tamtym rządzie są tacy wybitni ludzie jak G.W. Bush. Należy im ufać a UFO to bajki. Gosiu i Aniu , no co wy? Gdzie wasza wiara w rodzaj ludzki? Gdyby istniało UFO wszyscy by o tym mówili , to nie może być prawdą. Nie bo nie , pozatym kościół jeszcze sie w tej sprawie nie wypowiedział , więc jak możecie o tym mówić. Grrrr . Mówie to tylko w trosce o was. Pozdrawiam Winter

:)

MOSKIT napisał(a): > > :) UFO TO BARDZO ŻADKIE ZJAWISKO NIEPRAWDASZ?

MOSKIT napisał(a): > > :) UFO TO BARDZO ŻADKIE ZJAWISKO NIEPRAWDASZ? CZY KTOŚ TU JEST?

NASA ukrywa UFO zdobyte w ROSSL mało tego mają ciało kosmity. USA niema prawa ukrywać przed resztą śiata prawdy.Składam ukłony i podziękowania dwum gostką z Szczecina któży włamałi sią do kąputera NASA.Tak dalej chłopaki!

Tak ,-UFO to żadkie zjawisko,-lecz jednak -w [przyrodzie]-występuje.cze.

"UFO" kosmici byli i zostawili ślady w bibli . UFO jest spostrzegane na całym świecie i nietylko Nasa ukrywa prawdę . Wielr zdjęci jest fałszowanych i podrabianych , lecz to niemożliwe że we wszechświecie jest tylko jedna myśląza cywilizacja . Oglądałem na discovery program dotyczący planet i dowiedziałemsię że jest ogromnie wiele galaktyk nawet niechce mi sie pisać tej cyfry . Prawdopodobieństwo że jesteśmy sami w kosmosie jest jak 1do10000000000000000000000000. Jak coś chcecie to piszcie :] POZDRAWIAM !!

prawdasz ale jakie interesujące i tajemnicze

O jejku! :D Żeby tylko ten program nie narobił więcej ludziów Wam podobnych ;) ;) ;) :D :D :D Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.