| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| A propo reinkarnacji... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
|
Z tego co wiem to chodzi o jakš tam wędrówkę dusz. Zawsze chciałem w to wierzyć, ale wygrał we mnie osšd że po mierci po prostu jest koniec i kropka. Tyle że fenomen tych całych seansów regresyjnych pozostaje. A może my mamy pamięć genetycznš i pamiętamy życie naszych przodków do czasu gdy przekazali info dalej (spłodzili potomka). Sš chyba jakie owady (mrówki??) posiadajšce pamięć swoich przodków. Troche to chore jest jednak, ale byłaby to skarbnica wiedzy :D.
|
|
|
dobry temat
ale majšc na uwadze że sztuka ''zwykłego '' prawidłowego odechu
była niegdy wiedzš tajemnš , to wiedza o reinkarnacji (technika-mechanizm )
tym bardziej
p.s.
na marginesie to bardzo ciekawe iz ludzie nie uczš się po primo oddechu
a powinno się tego uczyc jak mowy , pisma i pracy juz odf najmłodszych lat
bioršc pod uwage znaczenie oddechu , jest to conajmniej jeden z ważniejszych dowodów manipulacji
na szczęcie dzis wiele rzeczy staje się legalnych ...uff
i mozna w miare swobodnie docierać do wiedzy
pozdrman
|
|
|
wydymon, no nie poznaje cie
napisales w koncu cos normalnego...........................3maj tak dalej;-)
|
|
|
Witam
Dariuss czy mógłbyć napisać więcej co wiesz o prawidłowym oddechu? Ja wiem, że jest to klucz, który posiadałem jak byłem mały, póniej gdzie zgubiłem i nie udało mi się jeszcze go dorobić...
pozdrawiam
|
|
|
Dariuss, to niekoniecznie tak, ze nie ucza nas oddechu..... W kazdej religii modlitwa jest ćwiczeniem oddechowym. Nawet w katolicymie. Zapytaj zakonnika, nie ksiedza, ale zakonnika. Sa tzw modlitwy oddechowe, a zauwaz, ze modlitwš medytacyjna jest np. różaniec.....
Geniuszu, podobno ludzie maja pzmięc genetycznš. Jej orodek mieci sie w najstarszej, tzw "gadziej" częci. Problem w tym, ze przejawia sie ona EMOCJAMI, wszelkie atawizmy biorš sie stamtšd. Nadbudówka to procesy typowo intelektualne. Co do regresingu..... cóz. Mozna w to wierzyć, albo nie, ale kazdy uczestnik opowiada SWOJA historię..... i wcale nie jest tak, ze kazdy był Cezarem, lub Kleopatrš..... Wiec moze jest cos na rzeczy. Kociół Rzymski wykrelił reinkarnację z kanonu wiary bodajze w V w...... :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |