| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy boicie się prawdy? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
|
Czy boicie się prawdy? Bo w naszym społeczeństwie niektórzy bojš się panicznie.
|
|
|
Nie boję się PRAWDY, boję sie tych, którzy każa w PRAWDE wierzyć..... :)
|
|
|
Powiem wam jedno odnosnie prawdy, ktora jest droga od Boga!
Mozecie mi nie wierzyc, jednak prosze uwierzcie bo to jest!!!!
Gdy zylem tworzac wlasne klamstwa Bog stawial mi lekcje zycia.
Kiedy juz nawrocilem sie i zaczalem w Niego wierzyc i zrozumialem kierunek drogi zycia, ktora jest prawda, On ulatwia mi zycie. Za to kocham Boga, za Jego sprawiedliwosc i milosierdzie. Badzcie czysci wobec Boga, tak tez i On wam sie objawi (czy to w schematach zdarzec w zyciu, losie, wydarzeniach, itp) w zyciu waszym!
Niech Bog bedzie z wami!
|
|
|
że jestemy Bogami w amnezji
każdy tworzył będzie swój wiat
tylko dobry jedyny na swoje podobieństwo
wibracja-dzwięk , grawitacja -to najwyzsze energie , Bogowie którzy podpieraja i tworzš ten wszechwiat a wiatło jest ich energetycznym wizerunkiem
Pozdro
Evam !
|
|
|
Arus snujesz jakies baptystyczne wywody. Jestes jednym z nich? a moze jehowa?
|
|
|
Prawda, to jest dla mnie cos wspanialego. Sama czuje sie wspaniale, jak moge mowic prawde. Jest to dla mnie bardzo wazne, bo czuje sie bardzo wolna. Lubie tez znac najgorsza prawde, dlatego za prawda potrafie kopac i szukac jej wszedzie. Prawda daje mi wielki komfort egzystencji !!!
|
|
|
Jak sie mozna bac czegos do czego dazymy ?
Pytanie jest inne: Czy jestescie w stanie odroznic prawde od falszu ?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Oooooooooooooo00000oo0o0o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee praaawdaaaa UCIEKAJ KTO MOŻEEEE!!! Ja już włšczyłem jetpacka i lece w góry może prawda mnie nie znajdzie.
A jeli tak dostanie na poczštek serie z RKM-u a potem czeka jš hektarowe pole minowe typu bloody Betty. Na koniec 40 granatów i zrzut napalmu. Może przestanie mnie gonić cholera jedna...
[%sig%]
|
|
|
http://www.sitchin.com/images/Hermitage.jpg
if you worry i give you my phone number , than you call me i make you happy :)))
|
|
|
nie boje bo wierze w prawdziwš miłosc
[img]http://www.humor.mocny.com/zdjecia/10.jpg/img]
|
|
|
OMG...dzieci myjcie zęby jeli nie chcecie mieć takiej walentynki....
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |