Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Larwy astralne
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19

Co to sš larwy astralne?

Larwa astralna to zalšzek klatwy, lub negatywnej wizualizacji skierowanej przeciw nam. Egzorcysta, lub uzdrowiciel, ktos, kto potrafi pracować z energiamii, poradzi sobie z nimi...... chodzi o to, by nie niszczyły aury.... :)

podobno z chodowanych troskliwie larw astrlnych wykluwajš się i rosnš wspaniale żywe wielkie samoœwiadome statki kosmiczne{tak zwane sztuczne wielkie rozmiarami bioorganizmy) niektórych cywilizacji pozaziemskich stanowišce skrzyżowanie biotroniki,mechaniki rzadkich metali,bioinżynierii materiałowej z nanotechnikš i informatykš synapsowo-mózgordzeniowo-móżdżkowo-szyszynkowš.Jeden z takich żywych statków kosmicznych(tak "nazywajemaja" jak to mówia Rosjanie, płaszczka kosmiczna zmaterializowała się kilka lat temu słynnemu biotronikowi polskiemu Wilkowi,znawcy i odkrywcy tak zwanej "sieci Wilka").Materializacja na kilka minut latajšcej nad obszarem Czerniakowa owej żywej płaszczki, a więc wysokorozwinietej posiadajšcej samoœwiadomoœć okretu kosmicznego,wielkiej transportowej istoty kosmicznej nastšpiła w godzinach popołudniowych w pażdzierniku 1993 roku w okolicach Jeziorka Czerniakowskiego, tak często stanowišcego obszar stałych nieomal obserwacji bšdż też emanacji UFO na terenie samej Warszawy.

"informatykš synapsowo-mózgordzeniowo-móżdżkowo-szyszynkowš"-co to jest za dziedzina nauki??? Bo chyba tak to mozna zdefiniowac "podobno z chodowanych troskliwie larw astrlnych wykluwajš się i rosnš wspaniale żywe wielkie samoœwiadome statki kosmiczne"- nie no to jest dobre:-) A w szczegolnosci ten fragment:"żywe wielkie samoœwiadome statki kosmiczne". Robocik skad ty k... masz takie tezy???

alien vs predator ciag dalszy lol

œniło mi się chyba z dziesięć lat temu całe popołudniowe niebo usiane tysišcami zawieszonych wysoko nad horyzontem i w powietrzu statków kosmicznych Obcych, we œnie nie powiedziano tylko czy była to zamierzona przez Kosmitów ewakuacja ludnoœci Ziemi w zwišzku z przybliżajšcym się kataklizmem(zbliżeniem się w 2012 do Ziemi planety Nubiru)czy po prostu zwykła ordynarna inwazja Obcych i poczštek podporzšdkowania sobie Ludzi nowej nie znanej dotšd, wojowniczej rasie kosmicznej o której wspominali kilka lat temu Nordycy i Plejadanie.Rasa ta dotšd nie odwiedzała naszej Planety.

szczerze, powinienes isc sie leczyc

x

Dentaku , chyba musisz założyc własny rozedział , z tego co czytam u ciebie , to własnie po to jestem na tej stronie :)))) nie rozumiem komentarzy w stylu lecz sie albo skad ty to bierzesz co to wogóle za debilna œwiadomoœć, potomkowie brzezinki w rosji albo co ? gdzie wasi starzy was hodowali panowie ?? moze to wy jesteœcie tymi super królikami doswiadczalnymi z Immortala??:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) brechtam z was jak z baranich łšk , jesteœcie rzadsi niż trawka w żubrówce

z to ty wydymku jestes b madry i inteligentny. Jeszcze nic madrego tu nie napisales na tym forum

nie po to tu jestem , poza tym jestem dariuss i poczytaj sobie inne moje kom ciao a ty wogóle jesteœ laska?? :)))) hagi ...hmmm

widać Rymonie Wydymonie iż pobyt w debilnych intelektualnie, znanych z bezdennej głupoty,chamstwa i tępoty Niemczech nie służy Ci za bardzo bo ogłupia Ciebie, Polaka do poziomu szwabskiego jaskiniowca.brakuje Ci tylko wielkiej niemieckiej jaskiniowej maczugi jako symbolu głupoty debilnego œrodowiska w którym przebywasz.

"do poziomu szwabskiego jaskiniowca" "wielkiej niemieckiej jaskiniowej maczugi"<---------robocik tolerancja ok Dariuss---- Ale dajesz tam popis w niemczech. Haghi Gheorge<--"Maradonna Karpat"<-jush wiesz jaka moja plec? podpowiedŸ. Haghi G. byl b dobrym pilkarzem

robocik , to ja cie tu bronie a ty mi tak srasz ..ładnie :((( nie przeczytałeœ chyba znaczenia mojej noty , napisałem przecież że to głównie z powodu twoich wiadomoœci - siedze sobie czasem tutaj to tyle do dentacku :ppp a co do mojego pobytu w nrd :))) jakbym miał serwer w azji to byscie pisali o azji??? rzeczywiœcie niezłe z was baranki moja firma uzywa serwera w berlinie that's all folks baranki jestem ponad wami

ponad poziomami .... my jesteœmy ziarna rozsypane ziarna my jesteœmy armia niewidzialna armia :))))

Hagi ok

o tak widzialem kilka http://hoomor.pl/fotki/albums/lu2/normal_5119.jpg

Oby Kosmici (mogš być także "Gadzinowaci") dali technologicznego wielkiego, zdecydowanego "kopa" wszechstronnemu rozwojowi skomplikowanych badań mikrobiologicznych, mikrogenetycznych i inżynierii genetycznej(spirala DNA i rozmnażanie laboratoryjne żywych, posiadajšcych zmysły najbardziej skomplikowanych w swojej wewnętrznej budowie maszyn mechaniczno-biologicznych) oraz szeroko rozumianym nano-technologiom(w tym także budowie najnowoczeœniejszych w œwiecie "czipów" optyczno-synapsowych{opartych także o polskš supertechnologie "błękitnego lasera", rozpracowanš na Wojskowej Akademii Technicznej w Warszawie}) - właœnie na terenie naszej ukochanej wysokorozwiniętej Ojczyzny czyli Polski Ludowo-Kapitalistycznej. Podobno Polacy sš najzdolniejszym społeczeństwem w œwiecie o czym œwiadczš notowane od kilku lat kolejne nieomal "pod rzšd" zdecydowane wygrane polskich młodych informatyków na ogólnoœwiatowych konkursach programowania komputerowego, organizowanych na szczeblu najważniejszych uczelni wyższych {politechnik i œwiatowych uniwersytetów}na całej kuli ziemskiej...

ommmmmmm ommmmmmmm ommmmmmmmm ommmmmmmm dize iz de szock :ppp grawitacja jest Bogiem dzwięk jest Bogiem dzwięczeć grawitacyjnie pro love systems ...skradzione pocałunki p.s. o znóf napisała ja cos powaznego jak prosila pan Hagi boy evam !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.