Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO jest nam potrzebne do szczęścia?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Wszyscy pewnie wiedzš co to jest UFO. Inni sš za, a inni przeciw (ja osobiœcie jestem za). Ludzie szukajš innych cywilizacji, dlaczego? dla postępu militarnego? Pchamy się w kosmos, a nie potrafimy zagospodarować swojej macieżystej planety. Tylko resztki społeczeństwa współżyjš ze œrodowiskiem. Pewnie myœlicie, że po co dbać o Ziemię jak to niepotrzebne. Otóż mylicie się!!! Gdyby każdy z was segregował odpady, albo nie niszczył przyrody. Nie raz się spotkałem kolegę, który dla zabawy zrzucił kota z drugiego piętra, albo starszš paniš kiedy chciała wygonić bezdomnego psa ze Mszy Œw. i tak go udeżyła laskš, że aż mu strzeliło coœ w kręgosłupie i zaczšł się czołgać z koœcioła (i jeszce ten ironiczny pisk!!!). Jeden wielki wstyd!!! Wielki, dumny człowiek. Myœli, że jest panem œwiata zapominajšc skšd się wywodzi. To Ziemia nas wychowała, a my się tak jej odwdzięczamy. To roœliny usuwajš dwutlenek węgal i to dzięki wodzie żyjemy, a nie człowiekowi. Nie wierzę w koniec œwiata, ale jeżeli ludzkoœć nie będzie żyła razem z naszym ekosystemem to sama się zgładzi, przez głupotę i chęć władzy!!! Naszym obowišzkiem jest utrzymać tš planetę w jak najlepszym stanie!!!Możemy żyć dłużej, zdrowiej, w harmonii z przyrodš. Ale znajšc życie zmarnujemy ten dar. Nadal będziemy siedzieli przed telewizorem, komputerem i na dyskotekach patrzšc bezczynnie jak niszczeje nasza matka. Zanim się obejrzymy na Ziemi nie będzie kszty zieleni, czystej wody i powietrza. Natura za to odwdzięczy się krótkim życiem i nowotworami!!! Zagłada? Czy chcecie tego??? Czekam na wasze zdanie.

pozdrawiam Cię dobry człowieku:)

Raczej Normalny, bo wszyscy szukajš sensacji w kosmosie a nikt nie pamięta skšd pochodzi!!!

UFO jest nam potrzebne do szczęœcia? Raczej to oni potrzebuja nas. W koncu to nie my odwiedzamy ich planety. Ponoc wykorzystuja energie naszych emocji. Dla nich jest bez znaczenia to czy te emocje sa pozytywne czy negatywne. Latwiej jest wzburzyc w ludziach i narodach emocje nienawisci niz milosci. Tam gdzie wiele bolu, lez, niesprawiedliwosci, wojen, kataklizmow, tam wiecej emocji. A tym samym wiecej energii. Im wiecej energii, tym lepiej (dla nich). Tak, ze kochane moje bateryjki miejcie sie dobrze i produkujcie wiecej emocji. Dla nas ludzi jest wazne, aby te emocje byly pozytywne, to pozwoli nam przetrwac. Kochajcie sie, milujcie jeden drugiego, planete, srodowisko naturalne, czy bezdomnego psa... Uswiadamiajcie innym, ze TYLKO dzieki emocjom pozytywnym to wszystko (nasze zycie) ma jakikolwiek sens. pozdrowka

UFO jest dowodem manipulacji .... stary temat :ignorancja naraża :)))

Potrzebne jest dlatego ,że musimy mieć wyobrażnie ,że musimy mieć sęs życiai żeby w cos wieżyć.

Denerwuje mnie zachowanie niekórych ludzi. Wywyższajš się nad inne istoty mówišc my jesteœmy ludzie a to sš bezrozumne zwierzęta nikomu niepotrzebne. Jakaœ tam chwilowa moda. Gdy spotykam takich ludzi żygać mi się chce. Wywyższamy się że umiemy mówić pisać budować itp. Po pierwsze twierdzenie że zwierzęta sš niżej niż ludzie ze względu że my mówimy jest szcytem debilizmu. KAŻDY gadunek jaki istnieje na œwiecie ma swój sposób komunikacji. A powiedzenieże mowa jest czymœ wyjštkowmy œwiadczyć może tylko o głupocie danej osoby. Pisanie. Pismo jest to przedtawienie informacji znakami graficznymi. Nooo ludzie umiejš pisać ale powiedzmy sobie szczerze: nie każdemu się ono przydaje. Np: wieloryby małpy itp. Po co majš pisać skoro nie majš czego i po co. Budowa. to już jest pominięcie wielu WAŻNYCH faktów. Ule mrowiska termitiery. Co to jest? Samo się zrobiło? Że już nie wspomne o pewnym gatunku ptaków który KOLEKCJONUJE kolorowe kamienie i zbiera je przed gniazdem żeby wabić samice!! Kiedyœ zadałem jednemu księdzu pytanie: Co by pan wybrał jeœli coœ by musiało zginšć: biały prawie wyginiony gatunek tygrysa czy człowiek którego jest na ziemi ponad 6 MLD? Odpwiedz ofkoz brzmiała tygrys. Oczywiœcie pytanie nie było jakieœ poważnie serio bo na codzień takie sytułacje sš niespotykane. Ale chodzi tu o sam fakt. Nie powinniœmy myœleć Ludzie i zwierzęta tylko istoty żywe W TYM gatunek ludzi!! Ludzie też sš zwierzętami. Ale jak wiadomo postęp techniczny jest nieunikniony a tylko można go przyspieszyć. I z tšd się wzieło to I między ludzmi a zwierzęta... Niestety jakieœ stare babcie dziadkowie debilni koledzy może czasem koleżanki księża i osoby nauczone przez sceptyków ZAWZE powiedzš że jest zasadnicza różnica między ludzmi a zwierzętami...ale nie wiedzš jaka. I się nie dowiedzš. Bo jej nie ma. I często sš skłonni zadać im ból często bez najmnijszej przyczyny. Nawet w imie czegoœć co nieitnieje. Bo ich zdaniem nie zaslugujš na to. Np by być w koœciele. Takš babcie to tylko uœpić... [%sig%]

ufo jest wsrod nas http://hoomor.pl/fotki/albums/ludzie/obr259.jpg

CZLOWIEKU!!!!! TO WZDECIE JEST ZAJEBISTE!!!

Ujawnienie się obcych ras kosmicznych jest dla nas w bardzo długiej perpektywie bardzo ważne i potrzebne dla dalszego wzmożonego i przyœpieszonego rozwoju cywilizacyjno-duchowego ludzkoœci. Na razie jedynie nieliczne regiony USA(na przykład najwyżej rozwinięte stany USA takie jak Deleware/Virginia, Massachussets, New Jersey oraz regiony San Francisco,Seattle i Los Angeles/San Diego, oraz blisko Polski, na kontynencie europejskim - jedynie Francja - La Region Parisienne(Wielki 12 milionowy Paryż):; - ze względu na swój ogólny poziom rozwoju technologiczno-naukowego(ultrarozwinięty intelektualnie przemysłowy, informatyczny najbardziej rozwinięty sofistyczny "software" i istnienie wielkiego supernowoczesnego przemysłu kosmicznego) i wysoki poziom rozwoju społecznego(<<"bardzo nowoczesna obyczajowoœć">>) - i tylko one właœnie odpowiadajš najwyższemu na Ziemi rozwojowi sił wytwórczych i wzmożonym, istniejšcym tam , w tych wspomnianych powyżej ogniskach "superrozwoju"- regionach , - emanacjom zarówno "czarnej" (maksymalnie negatywnej) jak i "białej" (maksymalnie pozytywnej) strony ludzkiej duchowoœci, bedšcej przecież też niczym innym jak także potencjalnš energiš twórczš - spełniajš warunki progowe szerokiego kontaktu z pozaziemskimi cywilizacjami. Polska , z wyjštkowo niskim poziomem ogólnego rozwoju społeczno - ekonomicznego i dochodem narodowym na 1 mieszkańca w tak zwanej sile nabywczej PNB 12.500 USD),{dla porównania USA(2004) 38.000 USD,Francja - Region Parisienne(2004): 49.000 USD/mieszkańca,region Hamburg - Niemcy:52.000 USD/głowę} i zacofanš wstecznš obyczajowoœciš - tym warunkom na razie zupełnie nie odpowiada. Tragiczne że zyjemy w kraju o tak niskim poziomie rozwoju cywilizacyjnego...

Patrzšc na wiek Ziemi ok-4,5 miliarda lat,i uzmysławiajšc sobie że człowiek żyje na tej Ziemi [ucywilizowany] kilkanaœcie tysięcy lat ,przy czym przez ostatnie kilkadziesišt lat przyczynił się do znacznego zniszczenia [ekologicznie] œrodowiska a nawet przyczynił się do wyginięcia gatunków-to sšdzę że inteligencja w kosmosie [na Ziemi] jest patologiš -czyli występowanie człowieka w kosmosie jest jakby [przekleństwem]w pewnej entropii współistnienia .,Zatem już czas najwyższy by człowiek [przeminoł],bo jeœli nie przeminie człowiek [teraz] to planeta Ziemia stanie się kosmicznym [parchem]w którym -człowiek w niesłychanie małym przedziale czasu zniszczył wspaniały bieg natury kosmicznego współistnienia. zatem niech pizgnie w Ziemię coœ- co zmiecie człowieka ,,a owady gryzonie i inne istoty niech sobie żyjš jak przed milionami lat -w spokoju!!!!! taki wstyd-jestem człowiekiem pozdrówka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.