Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Statek Matka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

zastanawia mnie dziwny motyw w moich snach,tzn.zauważyłam że już od dłuższego czasu sni mi się pewien sen.Jestem na dworze,na moim placu,patrze w niebo a tam w błekitnych przestworzach unosi się wielki statek kosmiczny,ma podłużny kształt,taki podobny do prostokšta ale zaokršglony nieco.Mojš uwagę zawsze przykuwa mnóstwo malutkich okienek i róznokolorowych œwiatełek w tym statku.Ten statek pierwsze skojarzenie jakie mi nasuwa,to że to Statek Matka.Kiedy zauważam ten statek,zaczynam uciekać zawsze w to samo miejsce,tzn.na pobliskš skarpę.Nie czuję przed tym statkiem strachu,ale raczej takie zaniepokojenie i zaciekawienie tš całš nowš sytuacjš. [%sig%]

ostatnio statek matka o œrednicy 500 metrów rozbiła się w czasie awarii na Syberii, Rosjanie mieli kłopoty z jego wydobyciem i transportem z grzšzkich bagien zachodniej Syberii, ale za 1 miliard USD sprzedali "matuszkę" bardziej zaawansowanym technologicznie Amerykanom którzy najpierw wielkimi rzekami syberyjskimi, a potem drogš morskš w tajemnicy przetransportowali tajemniczš "matuszkę" do rozpracowania naukowo-technicznego w laboratoriach wojskowych Stanów Zjednoczonych.

Robociku, œrubki ci się chyba obluzowały troszkę, poczekaj podokręcam:)

Robocik,czy ten statek o którym piszesz jest technologiš Obcych czy naszš? [%sig%]

Robocik a skad ty o tym wiesz? skoro to bylo tajne???

Faktycznie, tez slyszalem o dziwnym zajsciu w Syberii. Prasa opisywala to jako niewyjasnione zajwisko, przytaczajac opinie naukowcow, ktorzy sugerowali, ze to rodzaj ciala (mateor, meteoryt, asteroida), ktora mogla miec postac antymaterii. Inna z opini mowila, ze cialo wbilo sie gleboko w grunt, inna z kolei, ze cialo roztopila atmosfera, ale na Ziemie dodartla energia ciapla, nosna tego obiektu. W kazdym razie, temat ucich, gdy zajely sie tym odpowiednie instytucje.

Po co te wasze całe kłótnie? Ten cały sen to jakiaœ bójda. Nie mówię, że jej się przyœniło i że nie wierzę w UFO ale co ma jej sen do rzeczywistoœci? Takie babskie gadanie. Jak mi się przyœni batman to ci powiem Nicole!

Ogromny obiekt, o cygarowatym kształcie, (podobnym do cepelina) powtarza się w snach\wizjach osób, które znam a będšcych wyczulonymi na, powiedzmy subtelniejsze zjawiska. Oprócz tego w tych snach\wizjach, pojawiajš się statki powietrzne, w kształcie trójkšta, małe, ale za to bardzo liczne, sunšce po niebie nad miastem.

to samo było u mnie , wielokrotnie œniły mi się kilka lat temu bardzo wyrażiœcie poruszajšce się majestatycznie i powoli nad horyzontem, w absolutnej ciszy ale nad nieco dalszymi okolicami niż te, w którym teraz mieszkam, pojazdy latajšce Obcych o różnych kształtach i na dodatek w różnych sytuacjach panujšcego wœród ludzi zaordynowanego z góry układu społecznego...(między innymi widziałem w Polsce bardzo dziwny i złowrogi nawrót z obecnego polskiego kapitalizmu z powrotem do sowieckiego i rosyjskiego "realnego socjalizmu", co może wydawać się teraz rzeczš zupełnie absurdalnš aczkolwiek dla bardzo, bardzo wtajemniczonych i dokonujšcych głębokich filozoficznych "channellingów" astralnych z Obcymi na pewno nie...).

Uważajcie na SDPL...

Nie mowicie czasem, o tym eksperymencie Tesli w 1908 roku ???

hm....spoko by było jednak jeœli Tesla nie był wtedy na syberii . , w jaki sposób bez satelity mógł stršcić pršdem taki szybki obiekt Gosiu???

Mialem kilkakrotnie sen, ktory zaniepokoil mojego ducha. Snilo mi sie bowiem, ze nadciaga wielka tragednia tej planety, ale czulem, ze jest ktos jeszcze spoza niej. Czulem ich obecnosc i dzialanie - przybyli tu, aby pomoc nam. Inny sen z kolei ukazal mi chwale samego Boga, ktory po wszystkim ukaze sie nam i tak blogoslawieni beda ogladac Boga! Cisi, ktorzy lagna i pragna sprawiedliwosci, ktorzy miluja sie wznajemnie, ktorzy niasa pomoc i nauke Chrystusa. Oni sa, gdyz od tego samego Boga pochodza, bowiem jest On tylko Jeden Jedyny Nieskonczony od zawsze na zawsze! Badzcie dla Niego, a nie dla siebie! Jego na pierwszym miejscy stawiajcie!

Ta awaria to wina Haarpa. POZDRO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.