| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Statek Matka | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
zastanawia mnie dziwny motyw w moich snach,tzn.zauważyłam że już od dłuższego czasu sni mi się pewien sen.Jestem na dworze,na moim placu,patrze w niebo a tam w błekitnych przestworzach unosi się wielki statek kosmiczny,ma podłużny kształt,taki podobny do prostokšta ale zaokršglony nieco.Mojš uwagę zawsze przykuwa mnóstwo malutkich okienek i róznokolorowych wiatełek w tym statku.Ten statek pierwsze skojarzenie jakie mi nasuwa,to że to Statek Matka.Kiedy zauważam ten statek,zaczynam uciekać zawsze w to samo miejsce,tzn.na pobliskš skarpę.Nie czuję przed tym statkiem strachu,ale raczej takie zaniepokojenie i zaciekawienie tš całš nowš sytuacjš.
[%sig%]
|
|
|
ostatnio statek matka o rednicy 500 metrów rozbiła się w czasie awarii na Syberii, Rosjanie mieli kłopoty z jego wydobyciem i transportem z grzšzkich bagien zachodniej Syberii, ale za 1 miliard USD sprzedali "matuszkę" bardziej zaawansowanym technologicznie Amerykanom którzy
najpierw wielkimi rzekami syberyjskimi, a potem drogš morskš w tajemnicy przetransportowali tajemniczš "matuszkę" do rozpracowania naukowo-technicznego w laboratoriach wojskowych Stanów Zjednoczonych.
|
|
|
Robociku, rubki ci się chyba obluzowały troszkę, poczekaj podokręcam:)
|
|
|
Robocik,czy ten statek o którym piszesz jest technologiš Obcych czy naszš?
[%sig%]
|
|
|
Faktycznie, tez slyszalem o dziwnym zajsciu w Syberii. Prasa opisywala to jako niewyjasnione zajwisko, przytaczajac opinie naukowcow, ktorzy sugerowali, ze to rodzaj ciala (mateor, meteoryt, asteroida), ktora mogla miec postac antymaterii. Inna z opini mowila, ze cialo wbilo sie gleboko w grunt, inna z kolei, ze cialo roztopila atmosfera, ale na Ziemie dodartla energia ciapla, nosna tego obiektu. W kazdym razie, temat ucich, gdy zajely sie tym odpowiednie instytucje.
|
|
|
Po co te wasze całe kłótnie? Ten cały sen to jakia bójda. Nie mówię, że jej się przyniło i że nie wierzę w UFO ale co ma jej sen do rzeczywistoci? Takie babskie gadanie. Jak mi się przyni batman to ci powiem Nicole!
|
|
|
Ogromny obiekt, o cygarowatym kształcie, (podobnym do cepelina) powtarza się w snach\wizjach osób, które znam a będšcych wyczulonymi na, powiedzmy subtelniejsze zjawiska. Oprócz tego w tych snach\wizjach, pojawiajš się statki powietrzne, w kształcie trójkšta, małe, ale za to bardzo liczne, sunšce po niebie nad miastem.
|
|
|
to samo było u mnie , wielokrotnie niły mi się kilka lat temu bardzo wyrażicie poruszajšce się majestatycznie i powoli nad horyzontem, w absolutnej ciszy ale nad nieco dalszymi okolicami niż te, w którym teraz mieszkam, pojazdy latajšce Obcych o różnych kształtach i na dodatek w różnych sytuacjach panujšcego wród ludzi zaordynowanego z góry układu społecznego...(między innymi widziałem w Polsce bardzo dziwny i złowrogi nawrót z obecnego polskiego kapitalizmu z powrotem do sowieckiego i rosyjskiego "realnego socjalizmu", co może wydawać się teraz rzeczš zupełnie absurdalnš aczkolwiek dla bardzo, bardzo wtajemniczonych i dokonujšcych głębokich filozoficznych "channellingów" astralnych z Obcymi na pewno nie...).
|
|
|
hm....spoko by było jednak jeli Tesla nie był wtedy na syberii . , w jaki sposób bez satelity mógł stršcić pršdem taki szybki obiekt Gosiu???
|
|
|
Mialem kilkakrotnie sen, ktory zaniepokoil mojego ducha. Snilo mi sie bowiem, ze nadciaga wielka tragednia tej planety, ale czulem, ze jest ktos jeszcze spoza niej. Czulem ich obecnosc i dzialanie - przybyli tu, aby pomoc nam. Inny sen z kolei ukazal mi chwale samego Boga, ktory po wszystkim ukaze sie nam i tak blogoslawieni beda ogladac Boga! Cisi, ktorzy lagna i pragna sprawiedliwosci, ktorzy miluja sie wznajemnie, ktorzy niasa pomoc i nauke Chrystusa. Oni sa, gdyz od tego samego Boga pochodza, bowiem jest On tylko Jeden Jedyny Nieskonczony od zawsze na zawsze! Badzcie dla Niego, a nie dla siebie! Jego na pierwszym miejscy stawiajcie!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |