| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| IMPLANTY - gdzie są najczęsciej wszczepiane ??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Jak w temacie... moze macie sami dowiadczenia z implantami albo z opisów innych wiecie gdzie sš one najczęsciej wszczepiane i jak mogš wyglšdać, jak je rozpoznać. Słyszałem co o okolicach jšder, czy to prawda? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.
|
|
|
Prof. dr hab Jan Pajšk twierdzi, że wredni UFOle najczęciej wszczepiajš implanty w okolicach łydki ok. 30 cm od ziemi, prawej lub lewej nogi w zależnoci od płci. Więcej szczegółów szukaj na jego stronach www.
|
|
|
Niedawno czytalam, ze brazylijscy bogacze poddaja sie wszepieniom czipow, co ma zapobiec porwaniom. Dzieki czipom bedzie mozna ich szybko zlokalizowac. Jeden czip kosztuje 10 tys. dolarow amerykanskich. Przeciez, to musi byc czip platynowy, zeby zaakceptowal go organizm. Ludzki organizm akceptuje tylko platyne i to nie zawsze.
Przestancie patrzec w tego pana Pajaka jak w Boga, bo nawet porozumiec sie z nim nie mozecie. Kazdy na swojej stronie moze sie nazwac profesorem i kim tylko chce i moze wypisywac rozne glupoty. Zachowujecie sie jak prawdziwe dzieci.
|
|
|
Pajšk jest absolwentem Politechniki Wrocławskiej - łatwo to sprawdzić. Pracował na uniwersytetach na całym wiecie na kontraktach profesorskich - to też można sprawdzić. Do Pajška można napisać maila - podaje on swój adres na swoich stronach, można napisać zwykły list - podaje adres pocztowy, można też zadzwonić - bo podaje telefon. Jeżeli się uprzesz to moższ go nawet odwiedzić bo mieszka w położonej blisko ciebie Nowej Zelandii.
...
O wiele bardziej dziecinnie zachowuje się dorosła kobieta która uważa że Amerykanie wysyłajš fale radiowe z Alaski żeby otwierać jej drzwi do garażu i powodować orgazmy albo bóle ršk. Buahahahaha!!!
|
|
|
Slyszalem ze inplanty wszczepiane sa pomiedzy pölkule muzgowe gdzie ludzie nie sa w stanie ich w zaden sposöb usunac nie naruszajac(uszkadzajac)tkanki muzgowej co wiaze sie z okaleczeniem lub kalectwem.
|
|
|
Delta_Clipper .au to austria nie australia ;)
O wiele bardziej dziecinnie zachowuje się dorosła kobieta która uważa że Amerykanie wysyłajš fale radiowe z Alaski żeby otwierać jej drzwi do garażu i powodować orgazmy albo bóle ršk. Buahahahaha!!!
lol
|
|
|
Te wszystkie opisane wyzej kontakty z p. Pajakiem sprawdzalam. ZADEN NIE DZIALA !!!!
|
|
|
Jonson > AUSTRALIA to .AU - AUSTRIA to .AT
sprawd sobie: www.google.com.au i www.google.at
Goka > TO NAPEWNO KOLEJNY DOWÓD NA ZŁOWROGIE DZIAŁANIE HAARP!!! <ROTFL>
Czy ty aby nie przesadzasz? Od groma ludzi ma kontakt z Pajškiem - pisywał tu chyba nawet jeden z jego popleczników (w wštki o "silniku grawitacyjnym"), facet (Pajšk) ma nawet własnš listę dyskusyjnš i kilka(nacie) stron internetowych.
Może po prostu jak zobaczył twoje teksty o HAARP to zwštpił w sens odpisywania???
|
|
|
Ja podejrzewam że mam 2 implanty:
*jeden (który odkryłam 3 lata temu) znajduje się po lewej stronie szyi,tak na dole,ma kształt okršgławy,taka biała miękka kuleczka.
*drugi(odkryłam 1 listopada 2004 roku)znajduje się w dolnej częsci pleców po prawej stronie.Ma kształt malutkiego lekko różowego trójkšcika,jest doć twardy w dotyku.Najbardziej mnie intryguje bo ma bardzo równy kształt trójšta.
[%sig%]
|
|
|
Drogi michu!!! Implanty wszczepujš sobie kobiety żeby powiększyć biust ha ha ha!!!
A tak na serio to słyszłem że kosmici wszczepujš je z tyłu szyi>pewnie w kręgosłupie.A jak wyglšdajš to słyszałem wiele teorii.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |