Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Roman G i
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Co myœlicie o Romanie G i jego partii oraz organizacji zwanej Młodzieżš Wszechposkš? Patrzšc na popisy i wybryki Młodzieży boję się jego rzšdów a Wy.

Proponuje wyslc ich na Antarktyde

wspaniała osobowoœc ten R.G.,prawy,religijny,wzorowy Ojciec rodziny, prostolinijny, elokwentny ,mšdry i oczytany acz bez podstawowej niezbędnej Politykowi tej rangi wiedzy ekonomicznej, militarnej i finansowej oraz parapsychologicznej. gdyby jš miał to nigdy nie wywoływałby owych żenujšcych i żałosnych, karczemnych awantur na jakimkolwiek polu współpracy z imperialnš Rosjš- hermetycznš w myœl zamkniętej teorii wiedzy tajemnej, kandydatkš do jednoznacznego panowania nad całym œwiatem w najblizszych latach...

z tego co mi wiadomo program zbawienia po œmierci to fałszywa plotka i wielka tajemicna ,skrywajšca moc i władze na życiem i œmierciš co jest tandetnš ideologiš upadłych aniołów niemajšca nic wspólnego z rzeczywiœtoœciš,to ci którzy masowo popełniajš samobójstwa w grupach by odbić się i uciec z tego brudnego œwiata ,wstyd im się teraz przyznać że dali dupy na całego i chcš zniszczenia całoœci jak to planował niegdyœ hitler. roman i macierewicz zażekajš się że klepiš zdrowaœki z dziada pradziada ,to jeden syf z rydzykiem na czele jako guru ,krzyż im na droge.

tralala
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.