Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Cos niebywalego
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

Mam problem, pomuzcie. Otuz od paru tygodni zauwazylem ze ............... z ............ co wywolalo u mnie wielkie zadumienie, gdyz nigdy sie czegos takiego nie zdazylo by .................. mial ........... i .............. Ale co wiecej ono tez ............... jejku nigdy nie widzialem by ............ w ........... z letka nudka dekadencji . Natomiat tydzien temu ............ znowu ........... i caly ............. a moze to poprostu ................. Jak sadzicie ??? Prosze o pomoc

Moze ktos przetlumaczy to na polski ????

Może ktoœ go stšd zabrać na operację mózgu ????

nie poprostu puste slowa;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mam racje "Jo"??

musisz........i........ wtedy to sie .......... i po wszystkim. Powodzenia :)

Jak.......dla.......mnie........masz..........niskš.......somoocenę.......i..........bardzo........nisie.......IQ........................ [%sig%]

widać ,że Obcy pomieszali Ci zupelnie Twój umysł...mówisz językiem człowieka z Wariatkowa...

to rzeczywiœcie niebywałe. Tym razem nic nie powiem o cenzorku.

Kochanie najdroższe!!!! Ja sšdzę, że ....................... i powienieneœ...................... Może ci także ............. kibel też działa! Nie łam się.............................. Życzę miłej........................ i nie bój się, ono tylko............................... ........cię Twoja Arwenka PS. Do ****** nędzy, gdzie jest cenzor?

.........i.........a potem ......... i ......... Wtedy to ............ oraz .............a bedzie ............. .

Oooo! Czeœć Haghi, jak ja się stęskniłam za Tobš :*

Haghi jakoœ nieodparcie kojaży z pieluszkami dla dzieci... [%sig%]

te wykret proponuje randke ze slownikiem ortograficznym ello Arwenka:)

Wole dziewczyny.:-) Tak to jest:/ zamiast sie uczuć w 3 klasie grało sie na kompie hehe. Szkoła "ktura óczy"!! [%sig%]

widac
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.