| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Cos niebywalego | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Mam problem, pomuzcie. Otuz od paru tygodni zauwazylem ze ............... z ............ co wywolalo u mnie wielkie zadumienie, gdyz nigdy sie czegos takiego nie zdazylo by .................. mial ........... i .............. Ale co wiecej ono tez ............... jejku nigdy nie widzialem by ............ w ........... z letka nudka dekadencji . Natomiat tydzien temu ............ znowu ........... i caly ............. a moze to poprostu ................. Jak sadzicie ??? Prosze o pomoc
|
|
|
nie poprostu puste slowa;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mam racje "Jo"??
|
|
|
musisz........i........ wtedy to sie .......... i po wszystkim. Powodzenia :)
|
|
|
Jak.......dla.......mnie........masz..........niskš.......somoocenę.......i..........bardzo........nisie.......IQ........................
[%sig%]
|
|
|
widać ,że Obcy pomieszali Ci zupelnie Twój umysł...mówisz językiem człowieka
z Wariatkowa...
|
|
|
to rzeczywicie niebywałe.
Tym razem nic nie powiem o cenzorku.
|
|
|
Kochanie najdroższe!!!!
Ja sšdzę, że ....................... i powieniene...................... Może ci także ............. kibel też działa! Nie łam się.............................. Życzę miłej........................ i nie bój się, ono tylko...............................
........cię
Twoja Arwenka
PS. Do ****** nędzy, gdzie jest cenzor?
|
|
|
.........i.........a potem ......... i ......... Wtedy to ............ oraz .............a bedzie ............. .
|
|
|
Haghi jako nieodparcie kojaży z pieluszkami dla dzieci...
[%sig%]
|
|
|
te wykret proponuje randke ze slownikiem ortograficznym
ello Arwenka:)
|
|
|
Wole dziewczyny.:-) Tak to jest:/ zamiast sie uczuć w 3 klasie grało sie na kompie hehe. Szkoła "ktura óczy"!!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |