Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
no to Panowie, dajemy ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

Poszukuje - egzoteryków, jasnowidzów, magów chaosu, psychotroników, egzorycstów, wampirów, podróżników astralnych, demonologów, upadłych aniołów a nawet media. Cel ogólny - współpraca na możliwie wielu płarzczyznach, zbieranie - dowodów, doœwiadczeń, wiedzy, umiejętnoœci, materiału. charakterystyka grupy - nie przedstawia żadnego odłamu religijnego/pršdu/nurtu, nie jest zamknięta, nie posiada przewodnictwa/mistrza/guru, nie dšży do zbawienia œwiata/zniszczenia œwiata/wewnętrznego rozgrzeszenia (:D), wskazane jest aby każda osoba z zespołu była antysemitš (jeden chory organ osłabia cały organizm) Wyższy Cel ogólny - możliwoœć działania w grupie -> możliwoœć współdziałania magicznie/psychicznie -> zbieranie dowodów własnych możliwoœci -> przedstawienia ich na zewnštrz zespołu -> podważenie/nadłapanie tego co jest uznawane za prawde -> pokazanie prawdy. Pisać tutaj jak ktoœ chętny do współpracy, ludzi oszołomionych końcem œwiata i HAARP'em prosze o nie wypowiadanie się w tym temacie.

Serpens...WY-PIER-DA-LAJ!!!!!!!!!

a może być bryniol spod nocnego który widzi podwójnie = na 2 płazczynzach różnych wymiarów (zwykły człowiek tego niewidzi). Jeżeli chodzi o doœwiadczenia to chętnie ale biore za to 2 bryny tygodniowo!!

Niko może lepiej jednak nie ;) Wallook Ty napisz do mnie na to 2230867 piep-szone Dariuss Ty również. ;] Serpens to że nic nas nie łšczy (:*) nie żnaczy że się nie wkurze tak jak Gothica i zrobie Ci manifestacje gniewu ;) A Ty Legion sie tak nie noœ ;]

IIIIII IIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIII I I IIIII IIIII III IIIIIIIIIIII I I Grrrrrrrrr krwi chce krwi

ty debil** ezoteryk a nie egzoteryk chyba że myslisz o ludziach-egzotach

Hmm... Wiem, że nie powinnam tu pisać, ale... nie umiem oprzeć się pokusie... Autor tematu jest z lekka szowinistš, jeżeli już była o tym mowa... A tak to to bardzo mšdry pomysł, pochwalam! Tylko, chyba to forum ludzi wychowanych dobrze, nie trzeba używać bluzg, cio nie? :) Pozdrawiam i serdecznie całuję Panów tego forum! :*
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.