| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne FOTO - Trzeba zobaczyć !! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
|
aha, jeszcze jedno podam wam link do obrazka, nie wiem czy to nie fotomontaż, ale wygląda na autentyczne foto:
wrzuciłem te foto na server byscie mogli sami ocenic
www.nauka-jazdy.art.pl/wymiona/face.jpg
pozdrawiam
Mell
|
|
|
Piszecie Cišgle o pretorianinach marsjaninach obcych podczas gdy nie chodzi o obcych tylko o nas to my technologicznie dojdziemy poraz kolejny do stadium tak ogromnej mocy technologicznej wyleci garstka w kosmos aby powrócić po przebiegunowaniu ziemi powrócimy ale na ziemi będzie znów epoka kamienia upanego naszš technologiš znów będziemy uczyć młokosów dla których poraz kolejny będziemy Bogami. Naszš technologiš zbudujemy kolejne piramidy a na ich murach wyryte będzie dziedzictwo wiedzy po to aby podczas kolejnych bitew przetrwały dlaczego ? takich obiektów nie niszczy się podczas wojny to je chroni a prawdziwy cel istnienia piramid poznamy podczas przebiegunowania ich położenie geograficzne będzie miało wpływ na pole magnetyczne wytworzone przez słońce. Potrzebuje linki do zdjęć wnętrza piramid chodzi mi o obrazy wyryte w skale sš zaszyfrowane prostym kodem z regóły wystarczy przyłożyć lustro do nosa postaci pod kontem 90 stopni aby zobaczyć prawdziwy przekaz. Z moich obserwacji wynika że niektóre kamienie tworzš przekaz animacyjny różnych zaistniałychh kiedy sytuacji należy lustro powoli przesuwać po zdjęciu lub kamieniu jedno oko patrzy w odbicie druggie za na kamień możecie myleć że się najarałem ale wszystkie zagadki skšdensowane sš jedynie w dwóchh przecinajšcych się liniachh od wieków X
|
|
|
ten post ma juz 3 lata najwyrazniej stronka wygasla ....szkoda.....
|
|
|
PODOBNO VIMAANIKA SHAASTRA nie jest starozytnym manuskryptem tylko tekstem ktory powstal na pocz.20wieku chyba w 1923 ,i byl owocem channelingu ktorego odbiorca byl Pandit Subbaraya Sastry...
ciekawe skad niemcy o nim wiedzieli?
|
|
|
Macie stronkę z "twarzami", bo to było przedmiotem zdjęcia z tematu.
http://astro.wsu.edu/worthey/astro/html/im-indian-heads/indian.html
i jeszcze co
http://www.mnmuseumofthems.org/Faces/Index.html
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |