Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
znaki na pustyni
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

a wiec tak:poszukuje jakichkolwiek informacji o znakach na pustyni w postaci rowkow.z ziemi nie wygladaja one zachwycajaco jednak z wysokiej odleglosci(troszke nie gramatycznie :P)ukladaja sie w przerozne ksztalty jak np. koliber.podajcie jakas stronke ze zdjeciami tego zjawiska.please.........

Znalazłem tylko to - http://republika.pl/tudor/nasca.htm

Płaskowyż nasca interesuje wielu ludzi na cały świecie, najmniej zainteresowani zjawiskiem są arheolodzy, zamiast żetelnie badać ten i inne zjawiska, posłuhać co inni mają do powiedzenia, tylko się wymondrzają. Czy to nie dziwne, mnie to już wczle nie dziwi, jak myślicie boją się zmiany naszego świata, poglądu (boją sie czego nieznają), są z góry opłaczni, boją się ośmieszenia, czy utraty autorymatu (swoją drogą z autorytetu dawnej arheologii, dociekliwej i wnikliwej niewiele już zostało), a może trzymają wiedzę o innych światach tylko dla siebie... Swoją drogą Fajna stronka, dopiero na nią trafiłem i napewno jeszcze swoje pytania tudzież odpowiedzi umieszcze... Pozdrawia alan57@wp.pl ... ;) Nie dajcie się zwieść, mam tylko (już) 20 lat gdyby ktoś pytał...

jestem zaskoczony ze nikt nie poruszyl tematu rysunkow naskalnych zanjdujacych sie w pn. Afryce a przedstawiajacych chocby postac podobna do astronauty ,ktora to moze byc dowodem na kontakty starodawnych afrykanskich ludow(wczesnych cywilizacji) z obca cywilizacja wzglednie z pszybyszami z przyszlosci .Prosze o odpowiedż!!

jestem zaskoczony ze nikt nie poruszyl tematu rysunkow naskalnych zanjdujacych sie w pn. Afryce a przedstawiajacych chocby postac podobna do astronauty ,ktora to moze byc dowodem na kontakty starodawnych afrykanskich ludow(wczesnych cywilizacji) z obca cywilizacja wzglednie z pszybyszami z przyszlosci .Prosze o odpowiedż!!

Takie ślady są wszędzie , nie ma co się dziwić bo nawet w azji istnieje naskalny ryt przedstawiający startujące ufo. Widdziałem też chińskie figurki obcych z dużymi głowami i oczami jakbyś okulary przeciwsłoneczne włożył. Zamurowało? Tylko takie rzeczy są tylko na BBC i potem jak to pokazali już o tym nie usłyszłem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.