| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| co sadzicie....? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
bywam czesto na tej stronie i zauwazylem ze duzo osob sie na niej wypowiada. czyzby tak duzo bylo ludzi wierzacych w ufo?
|
|
|
Igor -strona jest doc dobrze opracowana a tematy sš czytelne ,temat ufo jest i będzie zawsze ciekawił
szkoda tylko że na tš stronę dostajš się tematy ,których TU być nie powinno ,
tak -jestem tolerancyjny ,ale jeli widzę temat o pedałach ,na tej stronie -to jestem zmartwiony.
|
|
|
UFO to jest temat.Zapytaj pierwszego lepszego na ulicy czy go obhodzš obcy ok86%ankietowanych powie że tak
|
|
|
No UFO rozumiem. W końcu to forum jest "tajemnicze", ale jak już powiedział Duch... temat o pedałach tu na pewno nie pasuje.
|
|
|
Najciekawszym jest fakt:
1. Osoba podajaca sie za niewierzaca w UFO (NOL'e) musi pobierac swoj argument "przeciw", ktory glownie plynie z uporu lub niewiedzy na ten temat.
2. Osoba upiera sie, ze nie ma UFO (NOL'i), jednak wykazuje jakies zainteresowanie, skoro wyciaga wnioski za: NIE.
3. Przecietni ludzie, opieraja sie podswiadomie na zasadzie: nie pochwycilem zadnym z moich zmyslow, wiec nie wierze.
4. "Blogoslawieni, ktorzy uwierzyli, a nie zobaczyli..." - ciekawe co Jezus Chrystus chcial nam przez to powiedziec? (chyba, ze to znow kwestia wiary w Niego, co wyglada bardzo podobnie).
5. Po co odrazu przeczyc, temu co niewyjasnione? Czy to nie ograniczenie rozwoju ciala i ducha? Czy to nie przypadkiem mentalna blokada poprzez upor i pragnienie wygurowania swego ego?
|
|
|
ekhm...wierzyć w UFO..hmmm..dziwne
To tak jakby zapytać czy wierzysz w samoloty, pocišgi, samochody?
Zapewne wszyscy wiecie co znaczy skrót UFO...aczkolwiek...dziwnie jest kogo zapytać: "WIERZYSZ w niezidentyfikowane obiekty latajšce?"
Sšdze ze lepiej i logiczniej jest powiedzieć..."cywilizacje pozaziemskie"(chociaz dlugie) zamiast "UFO"...
jakby komu sie nie chcialo pisać to skrót od "cywilizacje pozaziemskie" to "EC";(extraterrestrial civilisations)
Mój post moze zostać olany przez wiekszoć, ale mam nadzieje ze niektorzy przestana mowic UFO..
Lubie Romka
|
|
|
Wallook-dobrze że o tym wspomniałe
UFO-NOL,to może być spadajšca cegła ,której nie rozpoznał obserwator,
zatem podzielam Twoje zdanie
pozdrówka
|
|
|
A co do EC to ja głeboko w to wierze...