| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zamach | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
|
Kogo zastrzelą?? Jak myślicie tyle ważnych osobistości będzie na pogrzebie Jana Pawła II którą z nich zamachowcy sobie wybiorą?
|
|
|
Oj Viki, daj spokoj, co ty loterie otwierasz czy jakies zaklady?
|
|
|
Poprostu jestem ciekawa ;)))))))) przeciez ja nie chce nic złego tylko wy wszyscy o Apokalipsie gadacie więc tak czy siak coś sie wydarzy w Watykanie.
|
|
|
:o))) No oki, masz racje...glosno jest bardzo...no i wedlug mnie kazda wazniejsza szycha moze byc w niebezpieczenstwie:o/ No, zobaczymy...
|
|
|
W Sumie to może sie coś wydażyć... :/
Przecież dla terrorystów to tylko okazja :/ ...
|
|
|
Na pogrzeb papierza zwala mnóstwo pielgrzymów. To idealne miejsce na zamach może jakaś bombka....
[%sig%]
|
|
|
Eee tam, tym razem dadzą spokój. A może by tak zabili samego Busha :D (żart)
|
|
|
Zalosc istnienia czlowieka polega na tym, ze jego zmysly sa skupione tylko na swojej egzystencji. Wszystko przez brak lub slabosc wiary, co w efekcie daje strach. Jak czlowiek ma interpretowac znaki od Boga, jesli nie patrzy na swiat calosciowe, ale tylko siebie widzi jako centrum obserwacji, a co najgorsze, swoje postrzeganie na mocy wlasnej woli wplywa na to jakim jest swiat dla niego, siejac ziarno, ktore owocuje lekiem? Nie pytajmy kiedy sie tak stanie, jak sie stanie, lecz pytanie brzmi dlaczego mialoby sie tak stac?
|
|
|
wg mnie oni nie ośmielą sie nikogo zabic a tym bardziej nie zrzuca zadnej bomby fakt ze to by byla niezla okazja ale to tez sa ludzie a ich przywodcy maja rozumy(chyba:)}
ludzie ktorzy tam sa modla sie za ,,przywodce katolikow" a nikt nie bedzie zabijal nikogo na czyims pogzrebie ......
|
|
|
No i co??? Mówiłem , że nikt nie zginie. Było to wiadome z jednej prozaicznej wręcz przyczyny. Terroryści potrzebują trochę czasu aby dokłwdnie przygotować zamach, a żaden "amator", który zadziałał by spontanicznie nie miałby szans powodzenia.
A tak swoją drogą to lekko mnie irytowało to, że osobą najczęściej pokazywaną w czasie transmisji był Bush.
|
|
|
a niby kto mial by dokonac zamachu????talibowie wyslali kondolencje, jihad wyslal kondolencje, to bylo niemozliwe, jelsi by cos sie stalo to padlo by na Patrirche moskieskiego ale przeciez w Rosji takich fanatykow nie ma
|
|
|
I teraz sobie zobaczcie jakie bzdury gadaliście... Efekt jest taki że nikogo nie zastrzelili, nie spadła żadna bomba atomowa i nie nastapiła Apokalipsa. Zwykła propaganda i niepotrzebna panika :/
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |