| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| @!#$ of!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Ludzie!!!Odwalcie sie od czarnych!!!To że jakiś tam pajac i rasista miał widzimisie
to nie znaczy że czarny papież musi załamać czasoprzestrzeń i spowodować koniec
świata!!!Jeśli w to wierzycie to powodzenia...
|
|
|
Ty jesteś rąbnięty i to ostro. Nikt nie powiedział że czarni Są źli itp. Coś Ci się pokiełbasiło. Ale równiedobrze ten papierz może być nawet zielony dla mnie. Ważne żeby sobie radził i nie przyplątał się do niego młody i na początku fajowy doradzca....
[%sig%]
|
|
|
A ja wiem? Może Nostradamus miał chore fantazje erotyczne i mu się po nocach śniło?
[%sig%]
|
|
|
Wyckret...hehehe, ty jak cos powiesz...no, ale nic nie wiemy :o)))
|
|
|
Bo chcą się przybliżyć do krajów 3-go świata. A murzyn nie będzie "zły", tylko następny, włoch.
|
|
|
Biedni murzyni :(:(:(:(
Nostradamus był zboczylasem!!!
(ja nie mam żalu do was że mówicie że murzyni są źli ale do Nostradamusa co sie do nich przyebał)
|
|
|
Może nie wiem wszystkiego o Nostradamusie i jego przepowiedniach ale nie lubie dziada i mu nie wierze!!!
|
|
|
kurde co znajde co ciekawego to się okazuje że lolek już tu był, a niech to szkoda jednak że to on nie jest cenzorem, mógłbym teraz sobie spokojnie serfować.
|
|
|
A może chodzi o czarny charakter.
Na kler też mówi się "czarni" - to od koloru ich mundurków (umundurowani funkcjonariusze kocioła katolickiego - to sš po prostu urzędnicy).
Dobrze, że nie strzelajš jeszcze z krzyża ;)
Ale jak kaczki będš rzšdzić, to kto wie - w niedzielę tylko do kocioła.
I zakaz demonstracji.
A, widziałem ostatnio demonstrację cyklistów (rowerzystów) w Warszawie.
Jechali i jechali (strasznie dużo ich było), ruch wstrzymany, a za nimi policjanci na takich małych, miesznych skuterkach (majš poczucie humoru) - ale się obmiałem :):):)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |