Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Feng Schui - zgłoście się znawcy!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Kto ze znawców Feng Schui doradzi mi jakie drzewa ( i krzaki) posadzić w ogrodzie, chodzi mi o te energetycznie dobre. Jakie moge zastosować srodki ochronne na etapie budowy domu?

=|

Sorki Kasiu, ale pomoc ci nie moge, tak tylko wpadlem (bo myslalem ze bede mogl) ale widze ze i ty Aske przywialo :o)))) Ta to ma energy...;o) A tak na marginesie to bardzo dobry temat zalozylas Kasiu, tez mi sie przydadza takie wiadomosci (i pewnie nie tylko mi) Pozdrawiam

A co :P ta stronka nie jst tylko dla Ciebie :p

Myślałam, ze cos ciekawego się dowiem a tu nie ma znawców...

troche wiem -sprawdż miejsce radiestezyjnie ,jeśli nie ma jeszcze fundamentów -to można trochę zaradzić ,[przeciw] promieniowaniu -np. cieków wodnych,które są bardzo niesprzyjające dla człowieka i nie tylko dla człowieka . Wiem że geodeta wyznaczy zarys itp. nie da się zmienić położenia ,ale trochę zaradzić można. Jeśli chodzi o drzewa to posadż jażębinę ,kasztanowce, wszelkie iglaki, -owocowe to najbardziej przychylne-wiśnia ,śliwki z innych przychylnych -to brzoza [ale pyli],bzy, kalina,morwa,lipa nie polecam akacji-[mimo że pięknie pachnie],w żadnym wypadku topoli,olchy,dębu,buczyny,-nie polecam orzecha krzewy przychylne to wszystkie paprocie,róże,głóg, jeśli chodzi o geometryczne kombinacje ,dookoła domu to wystrzegaj się [zarysów trójkątnych]. Można przed zalaniem fundamentów postarać się o [wsad],jeśli są cieki wodne,ale nie podam jaki ,bo to trochę [dziwny wsad] podam moje GG-5101607.jeśli już fundamenty są -to polecam [wsad] do wylewki posadzki [pierwszej] przepraszam za ort. kto chce mnie opieprzyć za ort ,to niech wejdzie na stronę ,do opieprzenia.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.