Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Widzę duchy, ale nie umiem z nimi rozmawiać.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Widzę duchy, ale nie umiem z nimi rozmawiać. Pomóżcie.

Nie Ty masz z nimi rozmawiac.... One maja znależć jakiś sposób, by powiedzieć Tobie czego chcą..... Niech Ci nie wpadnie do głowy używać jakichś technik, by dac im dostęp do "siebie"..... Jeśli Ty nie mozesz z Nimi rozmawiać, to znaczy, ze jest jakiś powód. O tym wie Twój Anioł Stróz.... Z Nim możesz rormawiać. :)

teeeeeeee a ile piw wypiles jak widziales te duchy ? :)))))) no chyba ze efekt THC =)

.. zazdroszcze Ci ,tak bardzo bym chcial by duchy moich przodków i przyjaciól do mnie przemówili , nie jestem godzien ?

Albo za mało piw, ;), albo tak jest dla Ciebie bezpieczniej...... :)

Może jeszcze na to za wcześnie, poczekaj. Wszystko przychodzi we właściwym czasie

A kiedy ja zobacze ducha ale bym wolał pogadac z Mitnickiem †††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† Poznasz PRAWDĘ a PRAWDA cię uwolni Kevin Mitnick †††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† Jeśli w lesie spadnie drzewo a nikogo nie będzie w pobliżu to skąd wiadomo że wydało dźwięk. Jeśli w sieci isnieje dziura a nikt o niej nie wie to czy jest bezpieczna?? FREE ADAM ††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

:|:|:|:| Za dużo bajek :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.