Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziwny sen
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Miałem wczoraj naprawdę dziwny sen. Mianowicie widziałem ludzi ukrywających się w zniszczonym mieście, wszyscy byli uzbrojeni, ich ubrania były zniszczone. Była wśród nich kobieta. Wtedy nagle z nikąd pojawili się trzej uzbrojeni żołnierze w zupełnie czarnych ubraniach i ich zabili. Słyszałem wtedy słowa "narratora": "Mocarstwa się zjednoczą." Później widziałem wielka falę. Uderzyła ona w jakieś wybrzeże. Nie wiem czemu, ale jestem pewien, że to Ameryka. Widziałem kobietę topiącą się w wodzie. To było w białym domu, został zalany. Narrator mówił: "I przeciwko mocarstwu siły swe zjednoczą..." Wtedy zobaczyłem coś strasznego, nie wiem czy będę mógł po tym zasnąć. Widziałem ludzi z wydłubanymi oczami, obciętymi dłońmi, prowadzeni byli na łańcuchu do komory w której ich palono. Kat miał afrykańskie rysy twarzy. "I zwyciężą nad nim, gdyż broń sekretną użyją". Potem było czarno, słyszałem tylko jęki i płacze oraz "narratora" - "Ukarane zostanie dlatego, iż prawa same ustala, lecz ich nie przestrzega. Świat się z jej winy zawróci i nastanie nowa era." Powiedzcie mi co mam zrobić, żeby zasnąć? ;(

odstaw Zielone tabletki, łykaj czerwone..... ;) A tak powaznie, przed snem napij sie ciepłego mleka i pomódl się.....

" DZIS O 22.30 MLODZIEZ MODLI SIE O ZDROWIE I SILY DLA JANA PAWLA II WLACZ SIE ODMOW DZIESIATKE ROZANCA.PRZEKAZ TO DALEJ 5 OSOBOM-POWAZNIE ZROB TO! " -TO JEST SMS PRZESLI GO BO MOZE DZIEKI NIEMU PAPIEZ BEDZIE ZYL DLUZEJ. PROSZE ZROB TO DLA PAPIEZA DLA SIEBIE I DLA INNYCH!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.