Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Brawa dla Psychologa:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28

:-) nie wpiszę się do tematu załozonego przez Psychologa, bo psychicznie chory nie jestem aczkolwiek wyniki tego tematu są bardzo ciekawe :-) Za szalonych uważa się na tym forum wiele osób, które napisały 46 komenatrzy do tametgo tematu :-) Ale główna myśl Psychologa jest w zasadzie prawdziwa. Nawet jeśli nie jest on tym za kogo się podaje słusznie stwierdził co stwierdził :-) Pax vobiscum :-) [%sig%]

Panie Bratku...Możliwe z tym twoim portreciiem troszke przesadziłem^^ ale...ta płapka umysłowa przypomina mi zabawy przedszkolaków. Idzie jaiś mały Żdzisiu i otarł się o małego Stefanka, i nagle się wydziera o fuuuuuj podbiega do pierwszej lepszej osoby i udaje że coś o nią wyciera mówiąc od Zdzisia bez oddawaiam bo mam krzyżyk... Ludzieee jak chcecie kogoś pogrążyć to z klasą a nie z txt że jeśli się wpiszesz to jesteś głupi....a Ty kwiatku Bratku tak szpanujesz swoją nieprzeciętną inteligęcją wywyższasz się nad innych(przynajmniej ja tak to odebrałem) ale większych olśnień i przebływsków Twojego geniuszu raczej tu troszke mało. [%sig%]

Wyckret - "nieprzeciętna inteligencja" może być równie dobrze "nieprzeciętnie niska"... ;>

Bracie, Czy jak wolisz Ziomku lub Ziomalu, uważam że niema się z czego cieszyć jeszcze nie osiągnołeś najwyższego poziomu, dresa z Kijem Beysbolowym lub Dresa w Kurtce Skurzanej (czarnej), adidaski fioletowo żółte, dresik Adi lub Nike i oczywiście najnowszy chit kij do golfa. Oczywiście blondyna na smyczy i luzem biegajacy Amstaff. A i komórka z internetem. Pracuje dalej nad poziomem. Nie ustawaj i osiadaj na laurach. :);););););) :))))));) Pozdrawiam Dresiarz Igor (na sterydach) Oczywiście Słuchajacy Disco Polo, Techno i wszelkiego innego Badziewia wtym Traviaty :)

Bracie ja cie tez nie lubie, ale mozna z tobą pogadac. Cwaniakujesz, przyznam im racje, ale z drugiej strony zastanawiam sie czy jestes tylko taki madry w gebie

BRAT, JAKBYŚ MÓGŁ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ W TEMACIE : " Szok Wszystko się spełnia ", BYŁABYM BAAAAAAAAARDZO WDZIĘCZNA ;) POZDRAWIAM !

Ja tam Cię Lubię Bracie :)) Pozdrawiam Igor

Delta_Clipper-"dokuadnie tak". [%sig%]

:-) Igorze dziękuję :-) hoć to może nieco spóŸnione :D Lepper póŸno niż wcale Pax vobiscum :-) [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.