| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Góra Żar | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
|
Jak to jest z Górą Żar
Słyszałem że woda płynie tam pod górę.
To sprzeczne z prawami fizyki
|
|
|
Gosiu, chociaż raz przestań walić nam tu smuty z tym HAARPEM
|
|
|
Koolman Ty rozne smuty walisz i ja sie Ciebie nie czepiam !
Czytaj albo nie i nie przeszkadzaj sobie.
|
|
|
No dobrze, ale powiedz mi jak tam może działšć HARRP ?? Po co im to ?? Wydajš bazsensownie pienišdze, aby ludzi robić w konia ?? Gosiu, tam akurat HARRP nie występuje !!! Wszędzie indziej moze tak, ale tam nie !!!
|
|
|
Fajne miejsce nad jeziorem Żywieckim i miejsce do latania na lotniach. Byłem tam parę razy na wakacjach, pełny odlot. Zbiornik jest głęboki, niekiedy przy brzegu lezš zatopione drzewa, trzeba uważać.
Elektrownia w tym miejscu wzmacnia naturalne anomalie pola garwitacyjnego i z tego ten efekt, jak więc widzicie istnieje poredni dowód, że nowe rodzaje silników będa na wodę.
Ale rzeczywicie HRPA tan niema i nikt go nie widział, przynajmiej moja rodzina co tam mieszka od 30 lat go nie widziała.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nic sie na to nie poradzi, ze fal nie widac. Czesto widac efekt ich dzialania, ale ludzie wola to nazywac czarami, choroba albo cudami.
Malo kto zdaje sobie z tego sprawe, ze HAARP przestla bezprzewodowo swoje fale tysiace kilometrow, a dzieki sputnikom wszystko widzi i slyszy. Operator, ktory chce sie zabawic ludzmi wyszukuje odpowiednie sytuacje i mozliwosci.
Nie wszyscy na Ziemi przeliczaja wszystko na pieniadze. HAARP pieniadze ma i robi za nie co chce. To tak jak z lekarzem. Lekarzowi zaplacisz, ale zdrowia nie kupisz.
Polecam wspanialy link o kontroli samochodow - jez. angielski
http://news.independent.co.uk/uk/transport/article334686.ece
|
|
|
Co fakt to fakt fal nie widać i nie słychać ale jak dowiodły sotatnie wybory od HAARPU wiele nie zależy, lub wiele zależęć nie może. On dociera tylko do tych co sš dostrojeni do jego fal i sš w stanie odebrać sygnał nadawany przez niego.
|
|
|
Igor o jakich anomaliach pola grawitacyjnego mówisz?? gdyby działała tam jaka siła będšca nastepstwem anomali grawitacyjnych to działałaby cały czas. A mnie na 10 prób z różnymi rzeczami, które mogš się toczyć (poczšwszy od samochodu) 10 razy wszystkie przedmioty w końcu stawały w miejscu i wszystkie w promieniu 2-3 metrów (w zależnoci od tarcia). 2 próby z przedmiotami nie dajšcymi się toczyć skończyły się fiaskiem, więc tam po prostu jest z górki.
A te korzystne parametry ekonomiczne elektrowni wodnej która się tam znajduje, to po prostu fakt że w nocy pršd jest tańszy (tz. taryfa nocna). Więc w nocy pompuje się wodę w górę, a w dzień się jš spuszcza na dół produkujšc droższy pršd i stšd zyski. W modelu energetycznym, elektrownia ta produkuje tylko straty mocy, no ale dzięki "ekonomii" komu się to opłaca.
PS. Już prędzej zakładałbym tam działanie haarpa, bo oni mogš włšczać i wyłšczać swojš "moc" więc mogliby robić ludzi w wała, a po co to już drugorzędna sprawa.
|
|
|
Igor, HAARP jest w stanie dopasowac sie swoimi falami do kazdego i do wszystkiego.
|
|
|
Gosiu, ale co HARRP ma do Góry Żar w Beskidzie Małym ??? To nie jest tak jak mylisz, Ty wszystko co tajemnicze i niewytłumaczalne sprowadzasz do jednego worka, którym jest Twój HAARRP. A czy jeli kiedy jeli szedłem w pewnym miejscu i poczułem się tam le, bardzo le, i jak te miajsce mijałem zpowrotem to znów miałem te same odczucie to też był HRAAP ?? Za każdym razem jak porzechodzę w pobliżu tego miejsca to potem mam dziwne nie wywyołane niczym emocje i odczucia. Czy to może być również Harrp ??
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |