Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
15.03.2005 o 5 rano wyjebało reaktor w minsku (bialorus)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Duzo blizej niz to co bylo 1987 wiem to z granicy brat w goldapi mieszka to wie a my sie dowiemy otym za 3 dni tak jak kiedys rosja kaze milczec zobaczymy/////////// w goladpi taki szał w aptekach wszystko z jodem wykupione

a swistak siedzi i zawija ....

To módlmy się żęby na wschód wiało :D

bez jaj ;))))

Yo Re! Mam nadzieje ze zartujesz....chociaz nie zdziwilbym sie jakby jutro lub pojutrze w jakichs Newsach powiedzieli o tym:o/ Jakby co to jak narazie dmucha z zachodu :o) P.S. A tak na marginesie to gdzies czytalem (jakies przepowiednie, nie wiem czy nie czasami nie u Aurella:o/?) ze cos takiego ma wyje.... jak to re okreslil.. Blessed Be All

Czym sie tu przejmować, jak wyjebało to wyjebało nic na to nie poradzimy. Te ruskie reaktory już takie są.

Hmmm, jak narazie to przetrzepalem wszystkie Gogle i inne temu podobne i nic nie ma...oby tak dalej:o/ No nic, ide spac, zobaczymy na dniu...

Nic takiego nie ma w informacjach jakaś lipa.Dziwię się temu co ten post opisał . Można sobie jaja robić ale nie do tego stopnia.Piszcie lepiej te opowiadania o nowej broni , ufo, wędrowcach , Orionie , 2012 i jeszcze czegoś tam, a kodach ostatnich . Pa romantycy .

Gołdap leży koło granicy z Okręgiem Kaliningradzkim a więc na północy, dobrze ponad setka kilometrów (w linii prostej) od granicy z Białorusią. "Re" spiepszył dowcip swoją nieznajomością geografii Polski.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.